Eliza Natanticu nu va uita niciodată aventurile din noaptea nunții.

Eliza Natanticu și soțul ei au avut o nuntă plină de peripeții. Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar în tot acest timp le-au trăit și le-au văzut pe toate. Eliza spune că Natanticu este sufletul ei pereche și, tocmai de aceea și cea mai mare provocare din viața ei a acceptat-o tot alături de el.

Cosmin Natanticu nu mai are nevoie de nicio prezentare. De ani buni, acesta este prezent pe scenele de comedie și este cunoscut pentru numeroasele lui roluri în scurtele metraje de comedie. În schimb, pe soția lui, Eliza Natanticu nu o știa prea multă lume. Tocmai de aceea, poate spune că a fost descoperită odată cu „Asia Express”.

Până a nu pleca în aventura vieții lor, Eliza Natanticu este o prezență destul de rară pe micile ecrane. Aceasta a lucrat la imaginea ei de sine stătătoare și nu a vrut nicio secundă să fie recunoscută drept soția lui Cosmin. În „Asia Express”, Eliza Natanticu a fost o surpriză plăcută pentru cei de acasă, dar și pentru soțul ei.

Ce a pățit Eliza Natanticu chiar în noaptea nunții. „Am stat două ore în spital”
Social Media

Eliza Natanticu a trăit la maxim noaptea nunții

Cosmin o cunoaște cel mai bine pe aleasa inimii lui. Tocmai de aceea a fost extrem de mândru de ea când a văzut-o cât de bine s-a descurcat în „America Express”, când îi suflau toate echipele în ceafă. Însă, peripeții nu au avut doar în competiție. Se pare că cei doi au atras belelele și în ziua nunții.

Soția lui Cosmin a avut „norocul” de a se îmbolnăvi fix în seara de dinaintea nunții. Deși s-a tratat cu leacuri băbești, se pare că niciunul dintre ele nu a dat roade până nu a ajuns la spital. Cosmin i-a fost alături, iar miresica abia a putut ajunge la nuntă, a doua zi. Glumeață, de fel, acesta a spus că numai idea că va număra banii i-a dat putere.

„Înainte de nuntă, cu o seară, am făcut temperatură. Prietena mea, care mi-a făcut rochiile, avea o boală luată de la copii. Am ajuns la spital, mi-au făcut perfuzii. Ne-am dus la nuntă cu emoții mari.”

@elizanatanticu Pe stilul cati copii aveti? 6-7 copii 😂😂😂 Asa si noi in pom si pomul in aer 😂😂. #funy #romania #events #foetza #couplegoals ♬ original sound – Eliza

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.