Cosmin Natanticu face parte din familia celor de la Antena 1.

Cosmin Natanticu este unul dintre actorii care a îmbinat mereu utilul cu plăcutul. Aceasta a ajuns actor printr-o conjunctură favorabilă, asta după ce a fentat de mai mult ori armată. S-a înscris la UNATC la 26 de ani și spune că este cea mai bună decizie pe care o putea lua pentru el și pentru cariera sa. 

Cosmin Natanticu nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales pentru iubitorii de actorie și de comedie. Actorul a reușit să își creeze o imagine destul de puternic în acest domeniu. Multă lume a avut ocazia să cunoască o altă latură de-ale sale odată cu „Asia Express”, dar povestea lui de viață este mult mai complexă.

Cosmin Natanticu a fost mereu atras de artă, indiferent de forma ei. La început, nu a fost atât de convins că va reuși, dar cu ambiție și multă muncă a ajuns pe drumul pe care și-a dorit. Cariera lui în lumina reflectoarelor a început odată cu Toni Grecu și cu proiectul „Serviciu Român de Comedie”. Natanticu l-a urmat pe Grecu peste tot, apoi s-a reîntors la PRO TV.

Motivul pentru care Cosmin Natanticu a plecat de la PRO TV la Antena 1. A fost cea mai bună alegere pentru el
Social Media

Cosmin Natanticu este mândru de reușitele sale

La PRO TV, Cosmin a prezentat timp de 4 sezoane emisiunea „Pe bune?!”, alături de Andi Moisescu. Apoi, au urmat diverse seriale, dar niciunul foarte longeviv. După experiența cu serialele, a urmat „Ferma”, unul dintre cele mai ambițioase proiecte pentru. Însă, deși îi mergea bine, avea un regret. Și anume, acela că nimeni nu știe că el face comedie.

Cosmin Natanticu și-a dorit foarte mult să participe la „Asia Express”, iar lucrurile s-au legat atât de bine, încât a ajuns să fie unul dintre concurenții emisiunii. Împreună cu soția lui, Eliza, cei doi au ajuns foarte aproape de finală.

„Asia Express” a fost pentru Cosmin Natanticu un deschizător de porți al proiectelor de la Antena 1. De departe, cel mai fericit a fost atunci când a ajuns la „iUmor”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.