Andreea Marin a fost mai mult obligată să accepte această provocare.

Andreea Marin este una dintre vedetele care nu mai au nevoie de nicio introducere. Și-a petrecut întreaga viață în lumina reflectoarelor și a cucerit mereu fanii prin felul ei de a fi. Nu mai este niciun secret faptul că aceasta a pus mereu accentul pe aspectul intelectual. Totuși, se pare că, la un moment dat, a cochetat și cu moda.

Andreea Marin s-a făcut remarcată încă de la primele ei apariții la TV. Simplitatea și inteligența au fost principalele ei arme care au ajutat-o să răzbească într-o lume deloc blândă. În prezent, Andreea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare și un exemplu pentru o generație întreagă.

De fiecare dată când a avut ocazia, Andreea a încercat să transmită un mesaj puternic celor din jur și să-i inspire. Este un model pentru multe persoane, indiferent dacă acestea vor sau nu să urmeze o carieră în lumea media. Una dintre lecțiile pe care le-a transmis mereu celor din jurul ei a fost cea a încrederii în sine și a verticalității.

Andreea Marin a pus mereu accentul pe inteligență și simplitate

Andreea Marin nu a făcut niciun compromis în cariera ei, indiferent de cât de mic ar fi putut fi. Vedeta nu a vrut să rămână datoare sub nicio formă și a ascultat mereu doar de instinctul ei. Cu excepția unei singure dăți, atunci când a ascultat de prietenii ei care au trimis-o la înscrierile pentru Miss România.

Totul se întâmpla în 1994, pe vremea când Andreea Marin era tânără. Fiind extrem de frumoasă și inteligentă, prietenii ei au crezut că ar fi o idee bună să remarce și alții calitățile ei. Andreea a acceptat mai mult de dragul prietenilor, însă, nu a fost deloc încântată de ceea ce a făcut. Deși atunci s-a supărat puțin, acum, totul este doar o amintire plăcută.

„Aveam vreo 19 ani aveam și prietenii din jur care mă tot împingeau de la spate. A fost o experiență. Pentru mine nu era ceva care să mă propulseze în viață. Cred în ce am aici (n.r. cap) mai degrabă!.

Nu a fost deloc o plăcere să defilez pe scenă, nu mă simțeam deloc omul făcut pentru asta. Mintea mea își dădea seama că e subestimată în favoarea calităților fizice. Trebuie să fiu cinstită și să spun că nu mi se potrivește o competiție de acest fel.

Nu cunoșteam pe nimeni, nu aveam pile, nici nu mă arătam dispusă să fiu draguță ca să câștig simpatia cuiva care mi-ar fi oferit vreun avantaj în concurs. Cred că le eram chiar antipatică celor ce aveau altfel de așteptări”, a declarat Andreea Marin, potrivit puterea.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.