Andreea Marin arată și se simte mai bine ca niciodată. Vedeta pare că a găsit secretul care o menține tânără, nu doar fizic, ci și psihic. Prezentatoarea refuză de ani buni să mai îmbătrânească, iar la acest capitol o ajută câteva secrete pe care le-a împărțășit și cu fanii.

Andreea Marin este una dintre vedetele care au fost îndrăgite de public de la început. Fără să epateze prin lucruri scumpe sau opulente, diva s-a făcut remarcată prin ceva mult mai de preț. Și anume, prin naturalețe și inteligență, două valori destul de rare. Deși nu mai este la fel de prezentă ca în trecut pe micile ecrane, publicul i-a rămas fidel, chiar și după atâția ani.

Andreea Marin a știut mereu care sunt valorile care o vor poziționa mereu în topul celor mai apreciate vedete. Fosta „Zâna a Surprizelor” și-a ținut privată departe de ochii curioșilor și a încercat, pe cât posibil, să evite scandaluri. Chiar și pe acelea în care a fost implicată fără voia ei, a știut cum să le ignore cu diplomația care îi este caracteristică.

Secretele tinereții fără bătrânețe. Cum reușește Andreea Marin să se mențină în formă social media

Andreea Marin mizează mereu pe naturalețe

În prezent, Andreea Marin se dedică multor proiecte de suflet și nu neglijează nici viața de familie. Vedeta a lansat anul trecut o carte în care a decis să noteze toate sfaturile care au ajutat-o să devină omul puternic de azi. Fanii au primit cu brațele deschise confesiunea ei și, în continuare, o urmăresc cu mult interes.

Vedeta are multe lecții de oferit, nu doar când vine vorba de dezvoltarea personală, ci și în ceea ce privește grija față de aspectul fizic și față de suflet. Andreea Marin pune mereu în aplicare o serie de trucuri care, evident, în cazul ei au dat roade. Și cum relația sa cu fanii este una specială, nu s-a sfiit să le împărtășească cu ei.

Mie îmi place naturalețea. Îmi place să mă apropii cât mai mult de ceea ce natura a lăsat bun pentru noi. Altfel îmbătrânim prematur. Nu asta ne dorim. Eu nu am fost un om al exceselor. Deși lucrez în acest domeniu, al televiziunii, care îți impune o conduită și machiajul destul de des.

Însă, cum abordezi această poveste, cât de mult duci lucrurile și cât de mult îți încarci tenul și viața, nu e așa, cu tot felul de produse, asta este doar decizia ta. (…) O cremă hidratantă și cu toate proprietățile necesare tenului meu, atât”, a spus Andreea Marin pentru Ego.