Anul școlar este pe cale să se încheie, în timp ce un număr uriaș de elevi așteaptă să primească răsplata rezultatelor lăudabile la învățătură: vacanța la mare. De cealaltă parte a baricadei, părinții, responsabili cu partea financiară, respectiv, cu achiziționarea zilelor de relaxare pe litoral, iau la rând ofertele de cazare de pe diferite platforme online.Cu siguranță mulți dintre aceștia își doresc să se bucure de concediu în locații care au conceput în pachetele lor de cazare măcar câteva facilități pentru cei mici.Litoralul românesc are destul de multe variante în acest sens, astfel că adulții au de unde alege în funcție de buget și stațiune.

Astfel de unități de cazare, pregătite pentru familiile cu copii se regăsesc în Mamaia, Olimp, Neptun.


Hotelierii vin în ajutorul părinților cu facilități inedite

Cine s-ar fi gândit în trecut că în perioada vacanței de la mare, copilul poate merge la grădiniță chiar în cadrul hotelului, își poate exersa talentul la dans, pictură, înot sau se poate distra alături de animatori pregătiți să aibă grijă de el vreme de câteva ore? Cu siguranță că acest scenariu era doar un vis frumos în anii 2000 de exemplu.

Acum, hotelierii vin în sprijinul părinților, iar în cadrul resorturilor au creat spații de joacă imense cu personal autorizat, grădinițe cu program scurt sau prelungit, ateliere de pictură, desen, dans, înot, piese de teatru, concursuri de mini Miss și Mister, și multe altele. Mai mult,părinții care vor să se bucure câteva ore de o cină în afara hotelului,au la dispoziție o varianta cât se poate de accesibilă: bona. Contracost, hotelierii îți pot aduce personal specializat în acest sens, astfel că micuțul poate fi sub supraveghere în lipsa mamei/tatălui.

Dacă facilitățile cresc și prețul va fi pe măsură, astfel că, pentru o vacanță de acest gen trebuie să scoateți din buzunar un buget generos. Avantajul major ar fi să alegeți achiziționarea unui astfel de pachet încă din timpul anului și nu înainte cu câteva zile de deschiderea oficială a sezonului. În acest mod aveți șanse mari să cumpărați vacanța la jumătate de preț