Chef Foa nu are nevoie de prea multe introduceri.

De ani buni, acesta s-a impus în gastronomia locală și a atras atenția tuturor cu preparatele lui. Atunci când nu este la TV la jurizare, Florin, pe numele lui din buletin, se ocupă e afacerea pe care o are. Mai exact, acesta și-a deschis un restaurant într-o zonă intens tranzitată.

Chef Foa a decis să îmbine utilul cu plăcutul. Acesta a pus în practică toate cunoștințele pe care le-a acumulat de-a lungul timpului și le-a transpus în farfurie. Așa a luat naștere proiectul lui de suflet, restaurantul din zona Bucharest Business Park. Chef Foa s-a gândit să împace gusturile mai mulor categorii sociale și se pare că i-a ieșit.

Chef Foa a lucrat pentru Jamie Oliver

Juratul de la „MasterChef” a gândit ca întreaga idee de afacere să se plieze, mai ales, pe nevoile oamenilor care lucrează în companii. Aflat într-o zonă preponderent de corporații, restaurantul merge mai mult pe preparate dedicate mesei de prânz. Din întreg meniului chef-ului, supele fac senzație, mai ales că au un preț mai mult decât accesibil.

Cei care vor să guste din supele preparate după rețeta lui Chef Foa, vor trebui să scoată din buzunar 15 lei. Cei care au văzut meniul sunt foarte mulțumiți de prețurile pe care acesta le practică. Tarifele restaurantului deținut de juratul de la PRO TV sunt unele chiar mai mici decât media celorlaltor business-uri cu același profil.

Chef Foa este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai exigenți chefi din bucătaria autohtonă. Perfecționist din fire, acesta vrea ca tot să iasă ca la carte. Cei care au avut ocazia să lucreze cu el au avut numai lucruri interesante de învățat. Florin Scripcă a fost format la unele dintre cele mai buni școli gastronomice și a lucrat cu nume mari din gastronomia internațională.