Zilele trecute, Laurette a mers la „Imperiul Leilor”, unde a detaliat ce business și-a deschis anul trecut.

În 2021, în plină pandemie de coronavirus, Laurette Atindehou s-a făcut patroană! Mulatra a decis să-și deschidă un salon de masaj terapeutic în Bucureşti. De curând, ea a participat la „Imperiul Leilor”, pentru a obține finanțare pentru business-ul său. În fața juraților, vedeta a mărturisit că are mare încredere în afacerea ei și este sigură că va evolua cât mai repede. Nici nu e de mirare de ce a spus acest lucru, ținând cont de sumele pe care Laurette le percepe pentru o singură oră de masaj. 

Ce preţuri are Laurette la salonul de masaj din Capitală

Conform Spynews, prețurile nu sunt deloc mici! Astfel, pentru o singură ședință de masaj cu ventuze, trebuie să scoți din buzunare 170 de lei. În plus, prețul unui masaj la 4 mâini ajunge și la 220 lei. La toate acestea se mai adaugă și sesiunile de masaj sportiv, iar o singură ședință costă 170 de lei.

Pentru cei care vor să opteze pentru un masaj de relaxare trebuie să scoată din buzunar 130 de lei pentru o oră și 170 de lei pentru o oră și jumătate.

Laurette Atindehou a dezvăluit că a mers la „Imperiul Leilor” pentru a face rost de 50.000 de euro. Din păcate, mulatra nu a reușit să-i impresioneze pe cei cinci lei și a plecat acasă cu mâna goală.

„Astăzi, în fața leilor, voi fi regina africană. Iar asta înseamnă o femeie puternică, fertilitate, exotism, pasiune. Sper să-mi găsesc și leul în seara asta! Am venit la Imperiul Leilor pentru că-mi doresc ca regina africană să aibă un partener pe măsură, cu care ar putea să meargă pe un drum spre succes și să poată face un milion de euro în doi trei ani”, a spus Laurette Atindehou în faţa investitorilor.

Dragoș Petrescu, mesaj dur pentru Laurette Atindehou

Din nefericire, discursul pe care l-a avut în fața celor 5 investitori i-a cam adus ‘bile negre’. Dragoș Petrescu a fost extrem de dur cu Laurette și i-a oferit un răspuns la care nu se aștepta nimeni.

Conform acestuia, mulatra nu avea ce să caute la „Imperiul Leilor”, pentru că și-ar fi putut finanța business-ul până acum, ținând cont că știe foarte mulți oameni de afaceri din România.

„Am o curiozitate, tu ești o persoană care a întâlnit oameni deosebiți, cu putere mare și cu experiență în antreprenoriat. Ai avut șansa să faci cam orice proiect în viața asta. Ai avut acces la cei mai importanți oameni de afaceri din România. Ce cauți tu aici de fapt?”, a declarat Dragoș, fără menajamente.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.