Dani Oțil este unul dintre cei mai de succes prezentatori de la noi din țară.

Matinalul de la Antena 1 are mai multe pasiuni, în afară de televiziune, iar toate sunt profitabile. Tocmai de aceea, de câțiva ani de zile, acesta a trecut în portofoliul său și calitatea de om de afaceri.

Dani Oțil împacă de minune viața de prezentator TV cu cea de om de afaceri. În ciuda faptului că a devenit tătic, acesta își găsește în continuare timp pentru afacerile lui. Soțul Gabrielei Prisăcariu deține un restaurant în una dintre cele mai de fițe zona din Capitală, iar prețurile sunt pe măsură. Văzând că îi merge foarte bine, Dani nu s-a oprit aici.

Între timp, prezentatorul de la Antena 1 și-a mai deschis și o cafenea în Herăstrau, o altă zonă foarte piperată din Capitală. Cât despre prețurile preparatelor din meniul lui Dani Oțil, multe voci susțin că sunt destul de mari. Prezentatorul se apără și spune că totul este raportat la calitatea materiei prime, dar și la servirea ireproșabilă.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mânânci, acasă, o pizza de la restaurantul lui Dani Oțil
Social media

Dani Oțil are numai preparate alese în meniul restaurantului său

Așa cum se cere într-un oraș mare, orice restaurant care vrea să cucerească clienții pune la dispoziția lor și un serviciu de livrare al mâncării acasă. De la această regulă nescrisă din domeniul HoReCa nu s-a abătut nici Dani Oțil și nici The Grill.

Astfel, dacă vrei să te bucuri din confortul casei tale de o pizza ca la mama ei, în Italia, trebuie să știi că nu este deloc ieftin. 50 de lei costă o pizza obișnuită, iar dacă vrei ca pe blatul ei să se pună fistic sau miere cu trufe, trebuie să scoți din buzunar 42 de lei. Poate că pentru unii este o sumă mare. Însă, prețul este unul corect, raportat la Capitală și la notorietatea pe care o are restaurantul.