Dani și Gabriela se pregătesc pentru cel mai important moment din viața lor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează una dintre cele mai simpatice familii de vedete de la noi. Cei doi se bucură în fiecare zi de Luca Tiago, băiețelul care i-a unit mai mult ca niciodată. Însă, prezentatorul și frumoasa lui soție nu au renunțat nici la tradiții, așa că se pregătesc de nuntă. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt mai determinați ca niciodată să facă pasul cel mare. Prezentatorul și modelul nu vor să mai piardă nicio clipă, așa că au stabilit. Peste câteva luni, Gabriela va îmbrăca rochia de mireasă, iar Dani va fi ginere. Primele probe de costume și rochii au fost deja făcute, așa că cei doi viitori miri au trecut la pasul următor. Și anume, mâncarea.

Dani Oțil este foarte pretențios, mai ales că este și el, la rândul lui, prorietar de restaurant și cafenea. Matinalul de la Antena 1 evaluează diferit calitatea, așa a mers să testeze preparatele care vor fi incluse în meniul de la nunta sa. Prezentatorul și frumoasa lui soție au ales și localul și pare că nu a fost deloc o decizie grea.

Dani Oțil a mers la degustarea pentru nuntă. Cât costă meniul la restaurantul ales de prezentatorul de la Antena 1
social media

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor avea o nuntă ca-n povești

Dani și Gabriela vor petrecere alături de invitații lor într-un local situat pe malul Lacului Buftea. Mai exact, în incinta Bokaa. Cei doi au optat pentru acest local tocmai pentru că au totul la dispoziție și nu trebuie să se agite prea mult. Întregul decor este pus la dispoziție de local, iar scaunele și fețele de masă sunt la alegere. De departe, un aspect care a cucerit-o pe Gabriela Prisăcariu a fost faptul că florile sunt naturale.

Aici, la Bokaa, meniul de nuntă pornește de la 66 de euro și crește pe măsură ce pretențiile mirilor sunt mai complexe. Momentan, nici Dani și nici Gabriela nu au oferit prea multe detalii despre cum va arăta meniul lor.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.