Salt Bae a devenit un adevărat personaj.

Salt Bae nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebrul bucătar și-a fructificat la maxim pasiunea pentru gătit, iar acum deține nici mai mult, nici mai puțin de 30 de restaurante. Nusret Gokce, pe numele lui real, s-a extins în peste 15 orașe din cele mai dezvoltate țări, iar acum se bucură de un real succes. 

Salt Bae a profitat la maxim de puterea online-ului. Conștient de ceea ce poate demonstra pe plan gastronimic, acesta și-a dezvoltat un adevărat business. Este cunoscut în lumea întreagă și mii de turiști se bat pentru a rezerva o masă și pentru a se bucura de preparatele lui. Salt Bae se plimbă dintr-o locație, așa că are nevoie de o echipă pe măsură.

Oamenii din staff-ul lui sunt aleși pe sprânceană. Nusret vrea să lucreze cu cei mai buni și să se ridice la nivelul așteptărilor clienților. Constant, la restaurantele acestuia sunt prezente vedete cunoscute la nivel mondial, așa că totul trebuie să fie la superlativ. Și, tot constant, Salt Bae face angajări.

Câți bani primesc anagajații celebrului Salt Bae. Personalul este plătit pe oră
Pixabay.com

Salt Bae este mână largă

Recent, acesta și-a deschis un restaurant în unul dintre cele mai de fițe cartiere din Londra, Knightsbridge. Iar pentru că locația este la început de drum, bucătarul a postat anunț prin care dă de veste că angajează personal pentru mai multe poziții. Transparent, așa cum și-a obișnuit fanii, acesta a postat și grila salarială.

Salt Bae caută chelner, bucătar, casier, dar și personal care să se priceapă la alte treburi conexe. Astfel, un chelner câștigă în jur de 16 lire pe oră. La acest tarif se adaugă și bacșișul. Acelați salariu îl primeștește și o hostess, dar și un grill chef. Cu o liră mai puțin, adică 14 lire pe oră primește un sushi chef, iar personalul de întreținere primește 13 lire pe lună.

Singurele salarii care au rămas confidențiale au fost cele ale unui bucătar și al unui event manager. În schimb, se asigură că sunt unele competitive.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.