Iată cât a plătit o turistă la restaurantul Nusr-et din Istanbul.

Este imposibil să nu vă amintiți de celebrul măcelar care presară sare pe carne într-un stil mai puțin obișnuit. Pe numele său real Nusret Gökçe, dar cunoscut de o lume întreagă sub apelativul de Salt Bae, este bucătarul care a ia peste 1.000 de euro pe o friptură. Da, da, ați citit bine, căci odată cu popularitatea datorată rețelelor de socializare și vedetelor, a devenit un adevărat star în arta gastronomică. 

Câți bani a lăsat o turistă la restaurantul Nusr-et

O tânără a ajuns în Turcia, așa că a gustat și din preparatele celebre ale bucătarului. Surprinzător este faptul că suma nu a fost una colosală, așa cum mulți s-ar fi așteptat.

Mai exact, femeia a comandat un burger, cartofi, ceapă caramelizată, sushi, baclava și un pahar de vin. În total, a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 160 de lei, pentru o persoană.

Având în vedere renumele lui Salt Bae, prețul i-a uimit pe internauți, care se așteptau mai degrabă la o sumă colosală. Măcelarul este cunoscut pentru preparatele destul de scumpe.

@amaliaaaroman Cât de scump crezi ca este? #fyp #nusret #saltbae #salt #food #foryoupage #5pasidebine #goviral #viraltiktok #4u #tips #fy #tiktokromania #foodie ♬ Baby Work It – Your Favourite Garçon

Dar celebrul bucătar nu a scăpat de critici. La începutul acestui an, mai mulți tineri s-au plâns pe Twitter de prețurile extrem de mari. Salt Bae deține mai multe restaurante, iar unul dintre ele se află în Miami.

Clienții au fost surprinși, atunci când le-a fost adusă nota de plată, pe care era trecută 6.228,05 USD, care înseamnă în jur de 1.038 de euro, sumă plătită de o singură persoană.

Controversele în jurul lui Salt Bae au continuat. Nici nu a contat, căci vedete de talie internațională tânjeau să ajungă la unul din restaurantele de lux. Cristiano Ronaldo, Leo Messi sau Leonardo di Caprio sunt câteva nume sonore care au gustat preparatele bucătarului.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.