Cât încasează cei doi pentru o oră de spectacol.

Romică Țociu și Palada sunt unii dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Cei doi au distrat publicul românesc de zeci de ani. Succesul se cunoaște în sumele pe care le încasează pentru doar 60 de minute de spectacol. Așadar, partenerul de scenă al fostului concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a oferit detalii în legătură cu tariful despre eveniment.

Cornel Palade iși Romică Țociu sunt parteneri de scenă de mai bine de 33 de ani. De multe ori s-au auzit despre ei că au ajuns la cuțite, însă spre fericirea fanilor, cei doi au avut parte de o colaborare nemaipomenită de-a lungul anilor.

Totuși, câți bani încasează cei doi pentru o oră de spectacol și distracție?

social media

CITEȘTE ȘI: Cum a ajuns Romică Țociu să fie actor. A început de mic copil

Cât trebuie să plătească fanii pentru 60 de minute de spectacol alături de cei doi

Așadar, partenerul de scenă al fostului concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a dezvăluit cât încasează pentru o oră de spectacol. Astfel, Romică Țociu a mărturisit că pentru o singură oră, îi intră în buzunar suma de 3.000 de euro.

Mai mult, acesta a spus că au mai existat evenimente în cadrul cărora nu a perceput niciun ban, mai ales atunci când a fost vorba despre prieteni. Romică Țociu a spus că s-a dus alături de Cornel Palade la mai multe evenimente, doar pe prietenie. Romică Țociu susține că „banii nu sunt totul”.

„Nu luăm 3000 de euro pe două ore, luăm 3000 de euro pentru o oră. Nu intrăm în detalii. Mai există și prieteni în viață, există oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, care nu trebuiesc uitați. Pentru că, la vremea aia, când nu aveam de nici unele, te chemau, reușeau să te ajute cu o chestie, după care am ajuns și noi cine am ajuns și și-au căsătorit fetele, copiii. Cum era să cer bani unor oameni care te ajută?

Unor oameni care, atunci, fără niciun gând și fără să insiști, s-au pus în slujba ta? Și, de foarte multe ori, ne-am dus la foarte multe evenimente pe prietenie, pentru că mai trebuie să existe și prietenie, nu numai bani. Banii nu sunt totul. Câteodată, pentru o mie de euro, să legi o prietenie superbă, nu se face să-i ceri”, a spus bărbatul.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.