Pavel Bartoș s-a implicat în producerea propriului său film.

Anul 2023 a început cum nu se poate mai bine pentru Pavel Bartoș. Actorul și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe și anume, aceea ce a crea și regiza propriul lui film. „Ramon” este un proiect special pentru sufletul lui și la fel a fost si distribuția.

Nu mai este niciun secret faptul că Pavel Bartoș are o relație specială cu actoria. Prezentatorul de la PRO TV are această pasiune de ani de zile și se simte cel mai bine când este pe scenă. De câțiva ani încoace, prietenul lui Smiley a decis să își pună toate ideile creative pe foaie și să dea naștere propriul său film. După lungi perioade de muncă asiduă, rezultatul este gata.

Pavel Bartoș a lucrat 5 ani la filmul „Ramon”, care apare pe 3 februarie în cinematografe. Cei care vor merge să-l vadă, vor fi atrași de acțiune, dar și de distribuție. Pavel a mizat foarte mult pe actori, dar și pe prietenii lui care nu vin din această lume. Printre ei, poate cei mai sonori sunt Smiley și Andreea Esca.

Pavel Bartoș, actor și regizor

Cei trei se cunosc de la PRO TV, iar de Smiley îl leagă o prietenie de ani buni. Actorul a vrut să fie corect cu toată lumea și nu a făcut deloc diferențe. Acesta nu și-a privilegiat amicii ci, din contră. La finalul zilei, toți au fost actori pe platourile de filmare, așa că și-au primit remunerația. Fără nicio excepție. Chiar și Smiley și-a primit banii pentru zilele de filmare.

„Eu am o relație de prietenie senzațională cu Smiley, el nu mi-a cerut niciodată. Dar toți actorii care au fost în film au fost plătiți pentru că toți fac o muncă, un job și toți trebuie răsplătiți pentru acest lucru. Și au fost răsplătiți”, a spus Pavel Bartoș pentru ego.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.