„Românii au talent” este una dintre emisiunile care de-a lungul timpului a ținut mii de români cu sufletul la gură în fața micilor ecrane.

La fel se poate spune și despre jurații show-ului, căci se numără și la ora actuală printre preferații românilor. Andra este pe locul 1 în topul preferințelor telespectatorilor, iar același lucru se poate spune și despre prezentatorul Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș și Andra, veseli nevoie mare în pauzele de la „Românii au talent”

În pauzele din timpul filmărilor este mereu rost de distracție la „Românii au talent”, sau cel puțin asta ne dovedesc reprezentanții show-ului. Se pare că Andra Măruță și Pavel Bartoș nu se plictisesc. Cei doi au au apărut recent într-un clip video pe TikTok, în care se distrează de minune. Vedetele s-au filmat în timp ce cântau o manea celebră, devenită astăzi virală pe platforma de socializare.

Probabil au vrut și ei să ducă trendul mai departe, căci în ultima perioadă, melodia cu pricina a fost extrem de solicitată ca sunet de fundal în clipurile internauților. Comici de fel, cei doi au imitat vocea manelistului și s-au și „scălămbăit” puțin. Vei muri de râs să vezi întreg clipul. Pavel a fost într-adevăr „deliciul” imaginilor, iar mulți internauți au dat startul hohotelor de râs pe platforma de socializare.

@pavel_bartos Hahaha! @andra @romaniiautalent #tiktokromania #fyp #funnyvideos ♬ original sound – tj.miles

Trendul de pe TikTok a făcut furori și printre vedete

După cum vă spuneam, noul trend al TikTok-ului a făcut furori și printre vedete. Nu prima dată vedem maneaua intitulată „Gagicar c-așa vreau eu” pusă pe fundalul videoclipurilor. Internauții au creat o nouă „modă” pe platforma de socializare și nu-i de mirare că vedem astăzi până și în lumea mondenă acest lucru. Se pare că piesa a devenit extrem de celebră, mai ales tactica oamenilor de a imita vocea manelistului, printr-o mimică a feței extrem de amuzantă.