Ana Morodan are un stil de viață pe care mulți dintre urmăritorii ei îl invidiază. Vedeta nu se uită deloc la bani și pare că aruncă cu ei în stânga și-n dreapta. În timp ce pentru mulți asta este o risipa, pentru Ana este pur și simplu un mod de a trăi decent. 

Ana Morodan iubelște să trăiască pe picior mare. Vedeta este adepta luxului și a opulenței, dar pentru tot ceea ce are a muncit de la o vârstă destul de fragedă. „Contesa digitală” este independentă din toate punctele de vedere, așa că poate cheltui banii după bunul ei plac.

Ana Morodan a recunoscut mereu că pentru ea orice moft a fost important. Vedeta are propriile afaceri care îi generează venituri destul de mari. În plus, „contesa digitală” a știut ce să facă bani din piatră seacă și a fructificat fiecare talent pe care îl are.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Ana Morodan este mâna largă când vine vorba de poftele sale

Ana a știut cum să se pună în valoare, iar după „Asia Express”, proiectele televizate au început să fie mai prezente ca niciodată în viața ei. Chiar dacă programul este unul extrem de încărcat, la finalul zilei, balanța din cont o satisface.

Câți bani cheltuie Ana Morodan pe lună. „Contesa digitală” a exclus din calcul shopping-ul și călătoriile Social media

Recent, Ana Morodan a vorbit despre cheltuielile lunare pe care le are. Pentru a se menține la stilul de viață actual, aceasta este nevoită să facă anumite sacrificii. În calculul prezentat, diva nu a pus la socoteală banii pe a îi dă pe haine sau pe vacanțe. Ana s-a rezumat doar la cheltuielile pe care le are pentru imaginea ea de vedetă, cheltuieli care nu-s deloc unele mici.

La un calcul simplu, într-o lună decentă, Ana Morodan ajunge să cheltuiască peste 4.000 de euro. Pe ce se duc banii?! Pe servicii de înfrumusețare, pe o procedură de întreținere, iar lista poate continua.

„Fără să călătorești, fără să îți iei un diamant, nimic, cheltui peste 4.000 de euro pe lună. Sume din astea, tâmpite. 700 de lei, 1000 de lei, 1300 de lei, 1900 de lei. 4.000 de euro se duc.”