Ana Morodan este prezentă de ani buni în online.

În tot acest timp, vedeta a avut de-a face cu fel de fel de persoane și caractere. Asumată ca de obicei, „contesa digitală” a recunoscut că nu este simplu pentru cineva să-i intre în grații. Mai ales când este vorba despre bărbați. 

Ana Morodan este una dintre cele mai urmărite influencere de la noi din țară. Vedeta a muncit destul de mult pentru a crea un brand în jurul numelui său. De ani buni, Morodan a luptat să intre într-o lume în care competiția este una extrem de acerbă, iar originalitatea primează.

Atunci când vine vorba de carieră, Ana Morodan este o perfecționistă. Influencera vrea ca tot ceea ce face să fie fără cusur, indiferent dacă este vorba de carieră sau de viața personală. Deși obișnuiește să fie secretoasă când vine vorba de planul amoros, „contesa” recunoaște că nu este prea statornică.

Care a fost cea mai scurtă relație a Anei Morodan. Vedetei nu îi este rușine să recunoască!
social media

Ana Morodan, trecut amoros destul de agitat

În adolescență, Ana a făcut sacrificiul suprem pentru persoana iubită. La vremea aceea, vedeta avea un iubit care activa în lumea judecătorească. De dragul iubirii, aceasta s-a înscris la Facultatea de Drept. Ba chiar a și activat puțin timp ca avocat, până când a descoperit că acest domeniu nu este pentru ea.

Dacă în trecut afirma că a avut două relații în același timp, acum, Morodan, a aruncat o altă bombă. Vedeta a recunoscut că a avut și relații efemere. Atât de efemere încât au durat doar câteva ore, la propriu.

„Am avut o relație care s-a înfăptuit sâmbătă și s-a încheiat tot sâmbătă. N-au fost nici 24 de ore, ci 12.”

Ana este conștientă că nu este deloc ușor de mulțumit și că bărbaților le este destul de greu să reziste lângă ea. Iar asta pentru că ei îi place să dețină controlul, iar, de multe ori, asta îi poate speria pe partenerii ei. Plus că Ana Morodan mai are câteva atuuri care pot să-i intimideze pe cei de lângă ea. Și anume, independența financiară și inteligența.