Ana Morodan a luat ce-i mai bun de la toate persoanele care au trecut prin viața ei, iar acesta a fost un mare plus pentru ea.

Ana Morodan este una dintre veteranele online-ului de la noi, „Contesa digitală”, așa cum este numită în spațiul în care activează, are o poveste de viață extrem de interesantă. În ciuda faptului că poate părea că a primit totul pe tavă, vedeta ține să îi contrazică pe toți. Ba chiar și acum își amintește cum au arătat începuturile ei.

Ana Morodan este urmărită de sute de mii de fani. Comunitatea ei crește pe zi ce trece, iar cei prezenți acolo se regăsesc în conținutul pe care diva îl postează. Unul dintre cele mai mari atuuri pentru ea este sinceritatea și transparența pe care le afișează în spațiul online și se pare că așa și-a cucerit admiratorii.

Când era mai tânără, Ana Morodan nici nu visa că va ajunge una dintre cele mai urmărite influencere. Vedeta s-a pregătit pentru o carieră în domeniul juridic, dar se pare că Universul a avut alte planuri pentru ea. Deși se imagina o avocată de succes, Ana a conștientizat că acel domeniu nu este deloc pentru ea.

Unicitatea și excentricitatea au făcut echipă bună în cazul vedetei și au ajutat-o să devină un model demn de urmat în online. Să fii influencer nu este deloc atât de ușor pe cât poate părea, dar Ana Morodan a avut mereu un as în mânecă.

weekend. Ana Morodan, secretul succesului în online. Cum a reușit influencera să aibă tot ce își dorește. „Lumea era șocată”
Social media

Ana Morodan crede în diversitate

Vedeta a pariat tot timpul pe personalitatea și caracterul ei. Doar așa a știut că se poate diferenția de concurența din online. Și se pare că nu s-a înșelat. În acest fel, a reușit să își construiască propriul brand și să aibă succes în afaceri. Nici în acest domeniu nu i-a fost ușor, dar a muncit până când și-a îndeplinit visul.

„Unul dintre sfaturile pe care mi le-a dat Ovidiu Buta, pentru că este prietenul meu, este că nu contează ce spune lumea, important e să fiu eu. Pentru că la început, când am venit în București, lumea era șocată că mă îmbrăcam excentric.

Într-o zi, mi-am dat seama că asta sunt eu și că oamenii o să se uite mereu. Este firesc să primești comentarii care-s mai puțin flatante. Când te expui, trebuie să își asumi că dai ocazia multor oameni care nu te cunosc să te judece.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.