Alex Velea este un artist extrem de apreciat, de către toată lumea. Iubitul Antoniei are fani chiar și în rândul colegilor de breaslă. Inclusiv persoane cu care, poate, a colaborat la un moment dat. În această categorie se află și Tzancă Uraganu.

Alex Velea este unul dintre cei mai asumați artiști de la noi. De-a lungul timpului, acesta s-a confruntat cu fel de fel de remarci la adresa stilului său muzical, mai ales după pandemie. În perioada pandemiei, Velea a reușit să vină cu un suflu nou pe piață. Atunci, iubitul Antoniei a dat startul trendului trapanele, o combinație între muzica trap și manele.

Deși piesele lui rupeau topurile și aveau milioane de vizualizări, tot au existat voci care l-au pus la zid pentru ceea ce cânta. Obișnuit cu astfel de reacții prin prisma anilor întregi de carieră, Velea nu a pus nimic la suflet. Din contră, a mers ma departe ca și cum nimic nu s-a întâmplat și și-a ascultat instinctul. Acum, privind restrospectiv, poate spune că este cea mai bună decizie pe care o putea lua.

Câți bani a primit Alex Velea la o petrecere organizată de Tzancă Uraganu. „Mi-a spus să bag mâna să... ”
social media

Alex Velea are o carieră de invidiat

Datorită acestui curaj pe care l-a avut, să intre în zona manelelor, Alex Velea a avut ocazia să cunoască nume mari din acel domeniu. Evident, toți și-au dorit o colaborare cu el și au știut din prima că va fi ca un magnet pentru vizualizări. Cu unii dintre ei, cu care a simțit că are o chimie mai puternică, Alex a și rămas prieten.

Un astfel de exemplu este Tzancă Uraganu. Manelistul îl apreciază foarte mult pe Velea și îi arată asta cu fiecare ocazie. Ba chiar și-a dorit ca, la un moment dat, Alex să fie cel care întreține atmosfera la una dintre petrecerile organizate de el. Evident, onorariul a fost și el unul pe măsură.

„M-a trimis Tzancă la o petrecere. Am cântat la sora unei prietene de-ale lui Marymar. Am început fetele cu distracția, să dea dedicații. După dedicații, au început shot-urile. Deja începusem să ne amețim. După asta mi-a spus „Nu-ți mai dau bani, bagă tu mâna în geantă, ia câți bani vrei, că ai făcut-o fericită pe sora mea.”