Alex Velea a rămas cu un gust amar după ce a ajutat atât de mulți artiști.

Alex Velea este unul dintre artiștii care știe cel mai bine ce înseamnă să muncești pentru succes. Craioveanului nu i-a fost deloc ușor să răzbească într-o lume în care concurența, dar și invidia sunt foarte mari. În prezent, talentul i-a adus și cel mai mare succes, dar și cele mai multe dezamăgiri.

Alex Velea se numără printre artiștii care au evoluat în câțiva ani, cât alții într-o carieră. Iubitul Antoniei este un nume extrem de puternic în industrie, iar asta i se datorează, exclusiv, doar lui. Velea are la activ mii de ore petrecute în studioul de înregistrări. Fie că a fost pentru sine sau pentru alții, Alex și-a folosit creativitatea la maxim.

Pentru că a știut cât de greu este să reușești în industria muzicală, atunci când a ajuns sus, artistul a decis să fie un sprijin pentru noile talente. Velea s-a ținut de promisiune și a pus prima cărămidă la cariera lui Mario Fresh și a lui Lino Golden. Deși cei doi sunt talentați, nu ar fi ajuns la acest nivel dacă nu aveau în spate o persoană experimentată.

Ce spune Alex Velea despre scandalul cu Mario Fresh și Lino Golden. „Facerea de bine... ”
Social media

Alex Velea nu vrea să mai audă de cei care i-au întors spatele

Alex Velea s-a dedicat trup și suflet carierei celor doi artiști care, pe vremea aceea, erau la început de drum. Între timp, după ce Mario și Lino au ajuns acolo unde și-au propus, au început să își schimbe atitudinea. La un moment dat, între ei și Velea au apărut anumite tensiuni, așa că au pus punct colaborărilor.

Velea a fost extrem de dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat, mai ales că i-a și primit în casă la el pe cei doi. Acum, privind retrospectiv, iubitul Antoniei nu ar face aceeași greșeală. Însă, în același timp, știe că este slab de înger și că ar ceda în fața unor talente aflate la început de drum.

„N-am niciun regret. Mi-e necaz că nu am aproximat treaba asta și nu am ascultat niște persoane care mă cunosc foarte bine. Mi-au spus că urmează să se întâmple asta și eu am spus „nu”. Când am jucat rolul omului naiv, am fost orbit de dragostea ce le-am purtat-o unor oameni.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.