Aseară, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a încununat Regina Junglei. Anisia Gafton este cea care a câștigat sezonul de anul acesta, iar cei de acasă au rămas cu un gust amar. Multe voci sunt de părere că totul era evident încă din primele ediții, dar acum, aceste detalii nici nu mai contează, pentru că pe capul ei stă coroana de cea mai bună concurentă.

Anisia Gafton este, oficial, „Regina Junglei”. Iubita lui Serghei a fost una dintre concurentele veterane, care a rezistat tuturor probelor ridicate la fileu de competiție. Finala nu a fost deloc una ușoară și, așa cum era de așteptat, cei mai buni dintre cei buni au jucat ultimele probe.

Aseară, cei care au decis marele câștigător a fost publicul. Emoțiile au fost la cote maxime, pentru că lupta a fost una destul de strânsă. Ultimele probe s-au jucat între Giani, Anisia și Sali. Sali, așa cum a promis, a susținut-o pe Anisia și, tocmai la proba cea mai importantă, a lăsat de la ea ca prietena lui să iese învingătoare.

Câți bani a câștigat Anisia la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Vedeta a rezistat până la finalul competiției social media

Anisia Gafton a reușit ceea ce au prezis mulți

Așa cum au anunțat încă din primele ediții, emisiunea nu a avut ca miză un premiu în bani. Tocmai asta a fost o demotivare pentru unii concurenți intrați în competiție. Anisia nu a ținut de acest aspect. Ba mai mult, a spus că banii nu contează ci, mai degrabă, experiența de care va avea parte. Totuși, deși nu au fost bani in joc, ca în fiecare format de acest gen, concurenți sunt remunerați în funcție de cât rezistă.

Inutil să mai precizăm că Anisia Gafton a fost una dintre cele mai bine plătite vedete din întreg show-ul. Potrivit celor de cancan.ro, pentru fiecare săptămână petrecută în junglă, iubita lui Serghei a primit 2.000 de euro. Și cum a rezistat mai bine de două luni, aceasta a venit acasă cu peste 15.000 de euro.