„„Nu știu cum să încep să zic ce am de zis. Sunt multe stări care mă trec acum. Dar probabil cea mai puternica este recunoștința.”

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a ajuns la final.  După trei luni petrecute în jungla din Dominicană, după numeroase probe teribile, Anisia Gafton a fost încoronată drept „Regina junglei”. Acesta s-a arătat extrem de emoționată de reușita sa și s-a bucurat din plin de deznodământul jocului.

Anisia Gafton a rezistat eroic în jungla din Dominicană. Aceasta a petrecut trei luni în condiții greu de imaginat. S-a luptat cu foamea, cu probele extreme și în cele din urmă a reușit să pună mâna pe titlul. Cei trei finaliști ai sezonului au fost Sali Levent, Giani Kiriță și Anisia Gafton. Primul care și-a securizat locul în marea finală a fost Giani, iar apoi l-a urmat și Anisia. Cei doi au intrat mai apoi la votul publicului, iar Anisia Gafton a reuși să îi impresioneze pe cei de acasă, care au făcut-o câștigătoare.

În urma votului publicului, Anisia Gafton a fost încoronată drept „Regina junglei”. După aflarea rezultatului, blondina a transmis un mesaj public și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținuț-o în această călătorie grea.

„Nu știu cum să încep să zic ce am de zis. Sunt multe stări care mă trec acum. Dar probabil cea mai puternica este recunoștința. Deci le sunt recunoscătoare și le mulțumesc multor persoane care m-au ajutat și susținut în toata aceasta perioadă . Îi mulțumesc lui Serghei pentru susținerea oferită. Lui Anișoara, prietena mea, pentru ca a crezut de la bun început în mine. Lui Rux pentru că mi-a fost ca o soră în junglă și că a făcut sacrificiul cel mare pentru ca eu să continui .

Le mulțumesc tuturor coechipierilor care au fost alături de mine. Tuturor colegilor cu care am împărțit aceasta experiență. Le mulțumesc tuturor apropiaților care mi-au trimit gânduri bune și au fost alături de mine. Le mulțumesc celor de la Pro Tv pentru că mi-au dat ocazia să particip la un asemenea concurs. Și bineînțeles că vă mulțumesc din suflet vouă, celor de acasă care m-ați votat, care ați crezut în mine. Vă sunt recunoscătoare, vă prețuiesc din inima și vă iubesc! Mă inclin!”, a transmis Anisia Gafton, în mediul online.

Anisia Gafton, primele declarații după ce a fost încoronată drept „Regina junglei” + Cât a încasat de  la Pro Tv
Facebook

Anisia Gafton, câștiguri impresionante după „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Spre deosebire de primul sezon în care câștigătorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a primit și un cec la încoronare, de această dată Anisia Gafon a trebuit să se mulțumească doar cu o coroană. Însă, chiar dacă jocul nu a avut o miză în bani, câștigătoarea nu s-a întors acasă cu mâna goală.

Anisia Gafton a încasat bani frumoși de la Pro Tv după cele trei luni petrecute în jungla dominicană. Se pare că aceasta și-a negociat contractul bine, iar pentru fiecare săptămână în care a rezistat în concurs a primit 2.000 de euro. Astfel, la final, după trei luni de chin, Anisia Gafton s-a întors acasă cu aproximativ 128.000 de euro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.