„America Express” este, de departe, una dintre cele mai dificile emisiuni. Nu este deloc ușor să alergi mii de kilometri cu rucsacul în spate și să îndeplinești misiunile de la Irina. Asta au aflat pe propria piele Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut nevoie de mult curaj pentru a accepta provocarea „America Express”. În ceea ce o privește pe jurata de la „Te cunosc de undeva”, propunerile din partea producției au existat de ani buni. Însă, abia acum a ajuns la concluzia că este momentul potrivit să facă acest pas.

Atunci când au spus „da” competiției de pe „Drumul Aurului”, artistele au fost motivate de un singur gând. Și anume, acela de a veni acasă cu marele premiu. Nu este exclus să se întâmple asta, mai ales că sunt, deja, în marea finală. Totodată, „America Express” a venit la pachet și cu alte provocări pentru cele două prietene.

Câte kilograme s-au îngrășat Andreea Antonescu și Andreea Bălan în „America Express”
Social Media

Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”

Așa cum se știe, deja, o astfel de competiție te solicită la maxim. Pentru Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu a fost deloc ușor să renunțe la confortul de acasă. Vedete au trebuit să facă autostopul, să cerșească mâncare și cazare și să se descurce cu un euro pe zi. Toată această alergătură și-a pus amprenta pe corpul lor.

Andreea Antonescu a recunoscut că, în cazul ei și al Andreei, efectul „America Express” a fost invers. Artistele s-au îngrășat și au observat asta pe măsură ce înaintau în compeție. Cele două plecaseră de acasă cu anumite ținute gândite de stilistă. Apoi, de la etapă la etapă, au observat că hainele nu le mai încap.

Andreea Antonescu pune toate astea pe baza alimentației haotice. Artistele au mâncat doar preparate pline de grăsimi și proteine, tocmai pentru a se asigură că nu li se face foame pe parcursul zilei.