Cătălin Scărlătescu a avut mult timp titulatura de „crai” și a fost un burlac convins. Asta până în 2020, când în viața lui a apărut Doina Teodoru. Concurenta de la „iUmor”, cu 18 ani mai tânără, l-a convins pe Scărlătescu că viața în doi este mult mai frumoasă decât singurătatea.

Cătălin Scărlătescu a spus „adio” burlăciei de când a apărut în viața lui Doina Teodoru. Chef-ul trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui și este foarte fericit. Cei doi s-au cunoscut în Vama Veche, iar din 2020 sunt de nedespărțit. Ba mai mult, au participat împreună și la „America Express”, un show care chiar testează relațiile de cuplu.

Fără să se eschiveze prea mult, Chef Scărlătescu recunoaște că Doina este femeia de care a avut atâta nevoie în viața ei. Dei chiar și Mihai Bendeac a pus ochii pe ea la „iUmor”, se pare că Doina a fost mai atrasă de Cătălin. Cei doi se potrivesc de minune, se înțeleg excelent, așa că mulți se întreabă când se vor căsători.

weekend. Cătălin Scărlătescu amână planurile de căsătorie. De ce nu se grăbește vedeta Antena 1 să facă marele pas Social media

Cătălin Scărlătescu nu se grăbește să ajungă în fața altarului

Răspunsul a venit chiar de la Cătălin Scărlătescu. În ciuda faptului că are 50 de ani, vedeta de la Antena 1 nu face o prioritate din mariaj. Momentan, preferă să se bucure de relația frumoasă pe care o are și nu vrea să forțeze nota. Nici Doina nu „aleargă” după căsnicie, așa că din acest punct de vedere chiar se înțeleg.

„Nu știu dacă la noi e cazul de nuntă. Momentan nu aș crede în sunetul clopotelor de nuntă. Dar nu se știe niciodată! Eu și Doina Teodoru ne simțim bine așa cum suntem! Dacă ne va fi dat însă să schimbăm ceva, vom anunța la momentul oportun!”, a spus Chef-ul, în exclusivitate pentru Playtech.ro

La anul, fanii vor avea ocazia să-i vadă pe cei doi în cea mai naturală ipostază a lor. Scărlătescu și Doina au participat la „America Express” și, oricât de greu ar fi fost, experiența i-a unit și mai mult. Inițial, Cătălin nu a vrut să se aventureze atât de departe de casă. Totuși, se pare că Bontea a avut sufiecientă putere de convingere pentru el și l-a „păcălit” să concureze.