Cătălin Măruță va trebui să aibă mai mare grijă, de acum încolo, unde și cui îi face complimente.

Lumea este mică, iar asta au aflat pe propria lor piele Denise Rifai și Cătălin Măruță. Deși sunt prezentatori la posturi rivale, în trafic, se pare că cei doi au uitat de concurență. Măruță a copleșit-o pe Denise cu complimente, iar asta nu i-a picat deloc bine fiicei sale, Eva.

CITEȘTE ȘI Cătălin Măruță, replici șocante! Nu o să-ți vină să crezi ce cuvinte urâte folosește cu propria fiică, Eva. VIDEO

Nici dacă plănuiau, nu ieșea totul atât de bine! Recent, Cătălin Măruță a avut parte de o surprinză plăcută chiar în trafic. Bară la bară cu el nu se afla nimeni alta decât Denise Rifai. Prezentatoare de la Kanal D era foarte relaxată și jovială, total schimbată de ipostaza în care fanii o văd la Kanal D.

Cei doi prezentatori au făcut schimb de replici cât timp au așteptat în trafic. Cătălin Măruță nu a putut să nu remarce cât de superbă este Denise Rifai și i-a spus asta și ei. La rândul său, Denise a vrut să îi transmită lui Cătălin că este mare fan Eva și că adoră tot ceea ce face micuța în online.

Cătălin Măruță s-a întâlnit în trafic cu Denise Rifai. Replicile care o vor face geloasă pe Andra. VIDEO
Instagram

Cătălin Măruță a intrat în gura Evei

Eva se afla pe bancheta din spate a mașinii și a asistat la tot dialogul dintre tatăl ei și prezentatoarea de la Kanal D. Se pare că micuței nu i-a plăcut deloc faptul că aceasta a complimentat-o pe Denise Rifai. Sinceră, ca de obicei, Eva l-a tras la răspundere pe Măruță, iar prezentatorul nu prea a avut câștig de cauză cu ea.

Eva l-a certat pe Cătălin pentru că a „îndrăznit” să o numească superbă pe o altă femeie în afară de Andra. Prezentatorul a încercat să îi explice celei mici să sunt mai multe persoane frumoase în lume și că fiecare are frumusețea ei. Efortul lui Cătălin a fost în zadar, căci Eva nu a vrut să îi dea deloc dreptate. Ba mai mult, s-a supărat destul de tare pe el.

@floryionikapopovi #5pasidebine #goviral #eva ♬ sunet original – Flory

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.