Cătălin Măruță se numără printre prezentatorii Tv extrem de apreciați de la noi. Pe lângă cariera de succes din lumea televiziunii, acesta a câștigat simpatia publicului și pentru căsnicia de durată cu Andra, dar și pentru rolul de părinte devotat al lui David și al Evei. Doar că, de această dată, până și Cătălin Măruță a gafat. Iată despre ce este vorba, mai exact. 

Cum a numit-o Cătălin Măruță pe micuța Eva

Așa cum bine știm cu toții, prezentatorul Tv este extrem de implicat în viața de familie și se ocupă de cei doi copii. Aceasta este impresia pe care și-au creat-o internauții despre Cătălin Măruță.

Doar că se pot exista gafe și la case mai mari, așa cum au observat fanii, într-un videoclip devenit viral în mediul online.

Mai exact, Cătălin Măruță a postat un videoclip pe TikTok în care apare și fiica sa. Atunci când micuța coboară din mașina tatălui său, prezentatorul Tv „scapă porumbelul” în momentul în care îi spune micuței „Fă”

( CITEȘTE ȘI: Cătălin Măruță a preluat un obicei important de la bunica sa. Ce trebuie să facă Eva și David în fiecare săptămână )

@lori.93 #eva #maruta #protv #lamaruta #andra #andramaruta #tiktokromania #viral #5pasidebine #misiuneatiktok #foryou #fy #fyp #fypシ #catalinmaruta #protvromania #evamaruta #storytime #viralvideo #viraltiktok #funny #amuzant #romania #romania?? #tiktokromania?? #tiktok #instagram ♬ eredeti hang – Lori

Credeați că replica neașteptată a trecut neobservată? Bineînțeles că nu, drept dovadă, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, care mai de care mai amuzante. Conștient de gafa făcută, prezentatorul Tv i-a spus micuței „Ce faci, măi, tu?”.

Acest lucru a fost observat și de cei care au văzut videoclipul devenit viral pe TikTok. Cât despre micuța Eva, fiica cuplului Andra și Cătălin Măruță i-a impresionat pe internauți cu inocența sa, dar și cu replicile care au stârnit amuzamentul internauților.