Cătălin Măruță nu se poate abține și încă mai aruncă cu săgeți către Bianca Drăgușanu.

Luna trecută, Cătălin Măruță a ajuns să fie la cuțite cu Bianca Drăgușanu. Totul ar fi început în momentul în care prezentatorul ar fi apelat la tactile lui pentru a obține subiecte senzaționale. Bianca nu a fost deloc încântată de abordarea prezentatorului și, astfel, s-a ajuns la jigniri în mediul online și nu numai. 

Bianca Drăgușanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute prezente de pe scena mondenă. Blondina s-a făcut remarcată în scurt timp, iar acum nu duce lipsă de propuneri. Una dintre cele mai provocatoare propuneri a venit chiar de la Cătălin Măruță, în urmă cu câteva săptămâni. Prezentatorul i-a propus Biancăi să se demachieze în direct, iar frumoasa vedeta a avut imediat răspunsul pentru el.

Bianca Drăgușanu s-a supărat pe Măruță

Măruță i-a propus Biancăi în direct să accepte una dintre cele mai mari provocări. Cel puțin pentru el. Soțul Andrei nu a stat prea mult pe gânduri și s-a gândit că pentru audiență ar da foarte bine ca Bianca să se demachieze în direct. Bianca Drăgușanu a acceptat propunerea, doar că, prezentă în emisiune, lucrurile au degenerat.

„Sunt dezamăgită. Stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim. Am subliniat faptul că are reclamații. Lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc. E un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează. Eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei.”, declara, indignată, Bianca Drăgușanu.

Cătălin Măruță continuă scandalul cu Bianca Drăgușanu. Acum, prezentatorul are și un aliat. „E de porțelan toată”
Libertatea

Prezentatorul a aruncat cu săgeți la adresa vedetei

Măruță a declarat la scurt timp după incident că preferă să nu spună vreo replică, de teamă să nu fie interpretată. Totuși, prezentatorul nu s-a putut abține și a atacat-o, din nou, pe Bianca Drăgușanu. De data asta, Măruță a dezbătut cu Andreea Raicu subiectul operațiilor estetice, iar Bianca a fost dată ca exemplu negativ.

„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, a spus Cătălin Măruță în direct.

Nu sunt reale. Nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.”, i-a dat replica Andreea Raicu.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.