Cătălin Botezatu are în spate ani de carieră. Încă de la debutul lui în lumea modei și până în prezent, creatorul a munci pentru a avea un trai de viață decent. Doar că, în timp, acesta a început să atingă luxul, însă a simțit pe pielea lui cum este să pierzi totul într-o secundă.

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai bogați oameni din România. Pentru tot ceea ce are acum, creatorul muncește de la o vârstă foarte fragedă. Cătălin a debutat la 18 ani pe podiumurile de modă din țară și nici nu visa că avea să-l aștepte o carieră internațională. Succesul a venit la scurt timp, însă menținerea lui a fost o adevărată provocare.

Modellingul a fost domeniul care i-a asigurat lui Botezatu un trai mai mult decât decent. În perioada în care românii vedeau Caritas ca pe o salvare din sărăcie, creatorul de modă avea o avere care abia putea fi cuantificată. Din păcate, nu s-a bucurat prea mult de ea, iar asta din cauza faptului că a pierdut-o peste noapte.

Toată lumea a vorbit, de-a lungul timpului, despre banii e care i-a câștigat Cătălin Botezatu. Dar, niciodată despre cei pe care i-a pierdut. Creatorul nu se ferește să recunoască că a avut momente în care a luat contact cu cea mai dură formă de sărăcie.

weekend. Cătălin Botezatu, pierdere financiară uriașă. Cum a rămas creatorul fără casa din Monte Carlo și fără elicopter Social media

Cătălin Botezatu: „Banii sunt efemeri”

Totul se întâmpla când acesta avea 26 de ani și o avere colosală. Atunci, vedeta a început să lucreze cu niște oameni care nu au făcut decât să-l fure. Într-o clipă de neatenție, Bote a pierdut totul, iar când spunem „totul”, nimic nu a făcut excepție.

Acesta a rămas fără banii din conturi, fără proprietățile numeroase din țară, dar și de peste Ocean. Ba mai mult, Cătălin a pierdut avionul privat, elicopterul și toate fermele pe care le recondiționase.

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze.

Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colabrat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani.”