Cătălin Botezatu a fost mereu în lumina reflectoarelor. Creatorul de modă este obișnuit cu celebritatea, însă a încercat să își țină viața privată de ochii curioșilor. Totuși, unele vești merită împărtășite cu cei din jur, așa că Bote a aruncat bomba. Designerul este dispus să devină tătic. 

Cătălin Botezatu a avut un trecut amoros destul de tumultos. Creatorul s-a iubit cu multe femei frumoase, însă niciuna dintre ele nu a fost statornică în viața lui. Botezatu aproape că s-a obișnuit cu acest aspect, iar acum nici nu își mai face griji.

La cei 55 de ani pe care îi are, designerul recunoaște că este mai bine ca niciodată cu sine. Are încredere în el și, chiar dacă a trecut prin momente dificile, a găsit puterea de a merge mai departe. Pe plan profesional, creatorul a atins perfecțiunea, iar munca lui nu mai necesită nicio prezentare. În schimb, pe plan personal, mereu este loc de mai bine.

Botezatu a fost mult timp în lumina reflectoarelor datorită relației pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Din păcate, blondina nu a rămas alături de el, așa că a fost nevoit să își caute constant sufletul pereche. Cătălin nu are o femeie în viața lui, dar asta nu-l împiedică să afirme că este pregătit să devină tătic.

Cătălin Botezatu, pregătit să devină tătic, din nou. Ce spune designerul despre un posibil urmaș Social media

Cătălin Botezatu își dorește o fetiță

Cătălin Botezatu mai are doi copii din relații diferite, copii despre care nu vorbește prea des. Chiar și așa, creatorul se simte mai mult decât capabil să mai crească și să mai aibă grijă de încă unul. Ba mai mult, s-a gândit deja că și-ar dori foarte mult să aibă o fetiță.

Cătălin Botezatu crede foarte mult în destin, iar dacă ceva trebuie să se întâmple, nimeni și nimic nu poate influența asta. Momentan, vedeta nu forțează mâna destinului, dar nici nu exclude posibilitatea de a trece la schimbatul scutecelor.

„N-am niciun regret. Nici nu pot spune că nu o să mai am copii. Poate cine ştie?! N-am schimbat scutece, dar aş schimba. Mă gândeam anul trecut – ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea.”