Lumea mondenă autohtonă este foarte mică și nu este de mirare că multe vedete se ciocnesc zilnic.

Un astfel de exemplu este situația tensionată dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Cele două se ceartă de luni bune, iar scandalul dintre ele par a fi departe de a ajunge la final.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din showbiz. De-a lungul timpului, diva a demonstrat tuturor că știe să se apere, mai ales atunci când este trasă în scandaluri. De luni bune, între ea și Claudia Pătrășcanu s-au cam aprins lucrurile. Vedetele își împart vorbe dure una la adresa celeilalte și nu au de gând să înceteze prea curând.

Așa cum era de așteptat, mărul discordiei dintre cele două vedete este Gabi Bădălău. Gabi a fost căsătorit cu Claudia, însă, au ajuns la un punct în care nimic nu mai funcționa. Cei doi au divorțat, dar separarea a fost una cu scandal. Bădălău a ajuns în brațele Biancăi Drăgușanu, iar acela a fost momentul în care blondina a devenit o rivală pentru Claudia.

Cătălin Botezatu o face praf pe Claudia Pătrășcanu, rivala Biancăi Drăgușanu. „Nu a trecut prin patul meu, nu există!”
Social media

Cătălin Botezatu , de partea Biancăi Drăgușanu

Tot din viața Biancăi Drăgușanu face parte și Cătălin Botezatu. Creatorul și vedeta au rămas în relații bune și se susțin în continuare, chiar dacă nu mai sunt împreună. Recent, Bote a fost surprins la un eveniment din lumea mondenă și nu a putut să scape de câteva întrebări picante.

Evident, una dintre ele a fost legată de scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Dacă pe Bianca o cunoaște foarte bine și își permite să facă afirmații despre ea, nu același lucru s-ar putea spune și despre Claudia. Creatorul recunoaște că nu a auzit prea multe despre Claudia și că numele ei nu îi transmite nimic. Ba mai mult, nu s-a ferit să spună că dacă aceasta nu a trecut prin patul lui, nu există.

„Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc. Dacă nu a trecut prin patul meu… înseamnă că nu există. Nu, glumesc, chiar nu știu cine este fata asta.”