Cătălin Botezatu a spus lucrurilor pe nume, cu riscul de a agita apele în showbiz.

Cătălin Botezatu a fost mereu asumat când a venit vorba de viața personală. Creatorul de modă a fost ani la rând în lumina reflectoarelor, așa că fanii nu au scăpat prea multe detalii din viața lui. Și, totuși, una dintre cele mai mari slăbiciuni ale sale abia acum a fost dezvăluită. 

Cătălin Botezatu a fost mereu înconjurat de femei frumoase, iar aici nu ne referim la modelele care au defilat pentru el. Creatorul a avut mereu lipici la sexul frumos, iar viața lui amoroasă a fost una destul de tumultoasă. Bote a fost combinat cu unele dintre cele mai frumoase femei din țară, dar se pare că niciuna nu l-a convins să-i pună inelul pe degete.

Una dintre cele mai sonore relații ale sale a fost cea cu Bianca Drăgușanu. Creatorul și blondina s-au iubit intens, însă nici cu ea nu a ajuns în fața altarului. Cei doi au rămas buni prieteni, iar în timp ce Bianca și-a mai găsit suflete preche, Cătălin a rămas tot singur.

Cătălin Botezatu, îndrăgostit până peste cap de o artistă de la noi. „Îmi place de ea dintotdeauna”
Social media

Focul pasiunii pentru Lidia Buble mocnește demult în viața lui Cătălin Botezatu

Desigur, fiind singur și disponibil, Bote a admirat din umbră fiecare femeie frumoasă. Ba chiar pentru unele dintre ele a dezvoltat o adevărată pasiune, iar în această categorie intră și Lidia Buble. Artista i-a sucit mințile lui Botezatu, iar designerul nu se ferește să afirme că o iubește. Pasiunea lui nu este ceva nou, iar cei care l-au urmărit, sigur au văzut cât de des ascultă piesele Lidiei Buble.

Vorbele lui Bote au ajuns și la urechile Lidiei care s-a simțit extrem de măgulită. Artista nu a dat curs afirmațiilor, ci doar a repostat la ea pe cont momentul deja devenit viral cu Bote. Cei doi s-au întâlnit la multe evenimente până acum, inclusiv la „Bravo, ai stil!”, în calitate de jurați.

„Nici nu-mi pasă ce se întâmplă, chiar o iubesc pe Buble. Da, chiar îmi place de ea, dintotdeauna. O să-mi placă de ea, chiar dacă se mărită.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.