Cătălin Bordea a decis să spună „da” aventurii vieții lui. Săptămâna trecută, comediantul a pus punct colaborării cu „Xtra Night Show” și deja își pregătește bagajul pentru „America Express”. Bordea nu va fi singur, ci își va alege un coechipier pe măsură.

„America Express” este noul format care va înlocui „Asia Express”. Emisiunea și-a schimbat denumirea pentru că întregul parcurs al concurenților se va desfășura pe un nou continent. Mexic, Guatemala și Columbia îi vor aștepta pe aventurieri printre care se numără și Cătălin Bordea.

Zvonuri cu privire la componența celor nouă echipe există de câteva săptămâni. Cătălin Bordea a decis să nu mai păstreze suspansul și, la îndemnul lui Capatos, a recunoscut că a bătut palma pentru „America Express”. Comediantul a renunțat la colaborarea cu Dan Capatos și speră că va rezista până la final și că va aduce marele premiu acasă.

Cătălin Bordea, primul concurent de la „America Express”. Cine va fi coechipierul comediantului pe „Drumul Aurului”
Instagram

Cătălin Bordea va trebui să supraviețuiască cu un dolar pe zi

Bordea nu va pleca singur pe „Drumul Aurului”. Deși s-a speculat foarte mult că Micutzu va fi colegul lui, se pare că sunt șanse mai mari ca Nelu Cortea să îl însoțească. Momentan, componența echipelor rămâne sub semnul întrebării.

În schimb, Irina Fodor va prezenta și anul acesta emisiunea. Gina Pistol a decis să mai stea acasă cu micuța Josephine și are toată încrederea că Irina se va descurca de minune. Soția lui Răzvan Fodor a început deja să își facă bagajele și le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu tot.

Tot Irina a fost și cea care a oferit primele detalii despre noua emisiune. Potrivit acesteia, regulile au rămas neschimbate, doar locația va fi diferită. Prezentatoarea garantează că aventura va fi cel puțin la fel de palpitantă, mai ales că locațiile sunt unele de vis.

România este cea de-a doua țară ca produce „America Express”, asta după ce Italia a fost prima care a mers în acea direcție.