Se pare că prețul pentru bucle este unul accesibil, deși toată lumea susține spune că la salonul lui Bassam sunt prețuri piperate.

Bassam nu are nevoie de multe prezentări. Majoritatea vedetelor din România au trecut pragul salonului acestuia, măcar o dată, în timp ce altele sunt cliente fidele, printre care Andreea Tonciu și Cristina Pucean. Având în vedere persoanele publice care apelează la serviciile lui Bassam, multe doamne și domnișoare îl consideră pe acest hairstylist, care nu are prețuri pentru toate buzunarele. Se pare că lucrurile stau complet diferit, după cum a mărturisit chiar Bassam. 

Cât trebuie să scoată din buzunar o clientă pentru bucle

De numele lui Bassam se leagă multe apariții de senzație ale vedetelor de la noi. Divele s-au lăsat cu încredere pe mâna acestuia și au fost extrem de încântate de rezultat.

Nu doar persoanele publice s-au arătat interesate de hairstylistul vedetelor, ci și alte doamne și domnișoare. Una dintre internaute a vrut să știe cât costă să își facă bucle, la salonul său.

Surprinzător este faptul că o femeie nu trebuie să scoate din buzunar o sumă prea mare, ci 150 de lei. Prețul urcă în funcție de complexitatea coafurii, care poate ajunge până la 250 sau 450 de lei, dar nu 1.700 de lei, așa cum a lăsat femeia să se înțeleagă în comentariul lăsat pe TikTok.

( CITEȘTE ȘI: Bassam Dabbas a avut o clientă specială. Câți ani a avut micuța care s-a bucurat de un tratament special la păr )

@bassamdabbas Răspunde lui @User1298 #fy #fyp ♬ sunet original – Bassam Dabbas

„Ondulatul la noi este 150 de lei, în niciun caz 1.700 de lei. Dacă te referi la ondulat, adică bucle lejere, e 150 lei.

Dar dacă te referi la o coafură specială, costă 250, 350, 450 de lei, în niciun caz 1.700 de lei”, a precizat Bassam, într-un videoclip postat pe TikTok.

În ultima perioadă, pe la salonul lui Bassam au trecut tot mai multe femei, care au vrut să strălucească la evenimente. De cele mai multe ori, acesta se ocupă singur de cliente, dar mai apelează și la colegii săi.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.