Cea mai tânără clientă a lui Bassam a avut doar 4 ani.

Bassam Dabbas este cel mai cunoscut hairstylist, considerat și „regele coafurilor” datorită creațiilor sale. Acesta a avut parte de o clientă extrem de tânără care s-a bucurat de un adevărat răsfăț.

Bassam Dabbas a avut o surpriză când o fetiță a intrat în salon alături de mama sa. Aceasta a avut parte de o coafură splendidă, care a atras toate privirile. Funda făcută din părul ei, dar și floarea artificială folosită au făcut-o pe mama sa să fie mândră de alegerea hairstylistului.

Micuța are doar 4 ani, iar Bassam a recunoscut că este cea mai mică clientă a sa. El nu s-a sfiit să o aranjeze, dând dovadă de profesionalist în tot ceea ce face. Fetița era și machiată, semn că mergea la un eveniment important și necesita un astfel de look. Mai multe urmăritoare au considerat că nu era nevoie de aceste artificii pentru un copil de vârsta ei.

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bassam Dabbas (@bassamdabbas)

„Asta înseamnă sa fii mafiot, să te coafezi la Bassam la vârsta de 4 ani 😂❤️ Ea este cea mai mică clientă de-a mea.”, a scris Bassam în dreptul fotografiei.

Urmăritoarele s-au declarat nemulțumite

După ce a fost postată fotografia pe rețelele de socializare, urmăritoarele lui Bassam s-au declarat revoltate. Ele nu înțeleg de ce un copil de doar patru ani a avut nevoie de machiaj profesional și o astfel de coafură. Consideră că cea mai vinovată este mama ei fiindcă îi răpește din copilărie,.

„Machiaj profesional la doar 4 ani? Cum va arăta acest copil la 20 de ani?”, „Frumoasa coafura dar nu prea potrivită unui fetițe de 4 ani! Lăsați copiii să își trăiască copilăria, nu îi maturizați așa repede! E o fetiță extrem de frumoasă, câteva bucle ar fi prins-o tare bine!”, „Prea mică pentru așa coafură, nu se pretează, lucrarea este superbă dar nu pentru un copil”, „Bassam, nu prea arată fericită, cred că ați exagerat. Ești top la fete mari.”, „Uite așa se degradează generațiile tarii, astea sunt reperele!”, „ O fetiță la 4 ani nu are nevoie de ruj roșu, tuș la ochi etc. E o mare diferență între a se juca o fetiță cu machiajele mamei ei, sa se mâzgălească in joaca și a o machia profesionist.”, au fosr câteva dintre comentariile lăsate.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.