Diana, fosta nevastă a lui Răzvan Simion, este tare fericită în brațele actualului soț. 

În 2015, Răzvan Simion, prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, divorța de mama copiilor săi, Diana, după ce s-a îndrăgostit de solista Lidia Buble. Despărțirea a fost una dureroasă pentru Diana Simion, însă iată că ea a reușit să treacă peste tot și și-a refăcut viața. În 2021, ea s-a recăsătorit cu Radu Bița, un afacerist din Timișoara. 

Fosta nevastă a lui Răzvan Simion, clipe de vis cu actualul iubit la munte

Diana Simion, mama copiilor lui Răzvan Simion de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, radiază de fericire de când l-a întâlnit pe Radu Biță, bărbatul cu care s-a și recăsătorit în urmă cu un an. Recent, ea a fost plecată în vacanță la munte, alături de actualul ei partener și cei doi copii ai săi.

Imaginile publicate pe rețelele de socializare demonstrează că sunt o familie unită și împlinită. În una dintre fotografiile de la munte, Diana Simion și-a sărutat cu patos soțul. Mai mult de atât, fiul lui Răzvan Simion, Tudor, îl place extrem de mult pe iubitul mamei sale.

foto: social media

Nici fostul ei soț, Răzvan Simion, nu o duce rău pe plan amoros. Prezentatorul tv are planuri serioase de viitor cu actuala lui parteneră, Daliana Răducan.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Cum se înțelege Diana Simion cu actuala iubită a lui Răzvan Simion

Au trecut șase ani de când Diana Simion și matinalul nu mai formează un cuplu. Cu toate că atunci nu prea se înțelegeau, se pare că acum lucrurile stau astfel. Cei doi au depășit acea perioadă.

Ba mai mult, fosta soție a cunoscut-o pe Daliana Răducan, actuala iubită a lui Răzvan Simion. Deși Lidia Buble nu a ‘beneficiat’ de același tratament, între cele două nu există ranchiună.

,,Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată. Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a dezvăluit Daliana Răducan, conform revista ,,Viva”.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.