Se pare că relația dintre fosta soție și actuala parteneră de viață a lui Răzvan Simion este una bună. Cele două femei din s-au cunoscut și se pare că se înțeleg de minune.

Diana Simion și Daliana Răducan s-au cunoscut

În timp ce tot mai mult cupluri care se despart, aruncă săgeți spre actualii parteneri de viață, nu același lucru se poate spune și despre cele două femei din viața lui Răzvan Simion.

Au trecut șase ani de când Diana Simion și matinalul nu mai formează un cuplu. Cu toate că atunci nu prea se înțelegeau, se pare că acum lucrurile stau astfel. Cei doi au depășit acea perioadă. Ba mai mult, fosta soție a cunoscut-o pe Daliana Răducan, actuala iubită a lui Răzvan Simion. Deși Lidia Buble nu a ,,beneficiat” de același tratament, între cele două nu există ranchiună.

Nu numai că Daliana Răducan se înțelege de minune cu fosta soție, ci și cei doi copii ai lui Răzvan Simion au o părere bună despre actuala iubită a tatălui. Ba mai mult, adolescenții și Daliana Răducan sunt și prieteni în mediul virtual și se înțelege bine cu Ianca și Tudor.

Cum se înțelege Diana Simion cu actuala iubita a lui Răzvan Simion, Daliana Răducan
Instagram

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, Daliana Răducan mărturisea că nu avea cum să aibă o altă atitudine față de copiii lui Răzvan Simion. Prezentatorul Tv a știut cum să gestioneze prima întâlnire cu actuala iubită.

,,Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente.
Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată. Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a dezvăluit Daliana Răducan, conform revistei ,,Viva”.