Fanii pot simți pe pielea lor cum este să locuiești în același oraș cu „Wednesday”.

Nu mai este niciun secret faptul că unul dintre cele mai vizionate seriale de pe Netflix s-a filmat în România. „Wednesday”, căci despre el este vorba, a generat o mulțime de reacții încă din momentul în care și-a anunțat lansarea. Acum, fanii au partea de o nouă veste bună și anume, platourile de filmare pot fi vizitate.

„Wednesday” a fost unul dintre cele mai așteptate seriale ale anului. Fără doar și poate, distribuția este una de excepție, iar acțiunea i-a ținut pe toți cu sufletul la gură. Tim Burton, regizorul serialului a studiat cu mult timp înainte posibilitările de a filma un astfel de serial și a ajuns la o conluzie. România a fost platoul de filmare perfect pentru producția Netflix.

„Wednesday” s-a filmat în unele dintre cele mai frumoase locații de la noi, printre care amintim Universitatea Politehnică din București, dar și Castelul Cantacuzino. O mare parte din serial a fost filmată în studiourile Buftea, acolo unde fanii pot ajunge într-un tur ghidat.

Cât de costă să vizitezi platourile de filmare de la „Wednesday”. Se află la o aruncătură de băț de Capitală
Netflix

„Wednesday”, serialul care a pus România pe harta internațională a producțiilor

Celebrul oraș Jericho și-a deschis porțile pentru fanii serialului și poate fi vizitat contra unei sume modice. Mai exact, pentru 200 de lei, ai parte de un tur ghidat al celui mai frumos platou de filmare al serialului și nu numai. Tot în această sumă este inclusă și o masă caldă.

Anunțul a fost făcut de Studiourile Buftea pe paginile de social media. Așa cum era de așteptat, fanii serialului „Wednesday” s-au îngrămădit buluc, astfel că norma de 30 de membri per grup s-a atins imediat. Cei care vor alege să meargă în orașul Jericho vor vedea statuia lui Crackstone, magazinul de haine de unde Wednesday și-a achiziționat rochia neagră pentru a merge la balul de la Nevermore. În plus, nu pot fi ratate nici cafeneaua locală la care lucrează Tyler sau biserica.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.