Adelina Pestrițu nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba de mofturile sale.

Adelina Pestrițu activează de mult timp în lumea mondenă și a învățat o lecție prețioasă. În imaginea de persoană publică este nevoie să investești constant, iar bruneta se ține de treabă. Vedeta are o garderoba impresionantă, iar în dressing-ul ei se află numai haine de brand.

Adelina Pestrițu a ajuns să trăiască viața la care a visat mereu. Brunetei i-a plăcut să fie în centrul atenției, așa că mereu a căutat proiecte care să o aducă în lumina reflectoarelor. După ce a cochetat o bună perioadă de timp cu televiziunea, Adelina s-a retras în online. Judecând după cifrele pe care le bifează, putem spune că este este cea mai bună decizie pe care o putea lua.

Adelina nu ia niciodată pauză de la online și a transformat Instagramul în cel mai profitabil loc de muncă. Bruneta a lucrat la imaginea ei atât de mult, încât, în prezent, numele său generează sume uriașe. Adelina are grijă ca mereu să arate ca scoasă din cutie, iar pentru asta scoate din buzunar sume exorbitante.

Adelina Pestrițu face sacrificii pentru a fi în trend

Nu mai este niciun secret că soția lui Virgil are o pasiune pentru lucrurile scumpe. Dacă mai sunt și de brand, cu atât mai bine. În ultima vreme, din ce în ce mai mult vedete se afișează purtând o pereche de papuci cu toc. Încălțămintea pare destul de versatilă și sigur poate fi accesorizată cu ușurință.

Adelina Pestrițu a intrat și ea în posesia celebrilor papuci și abia așteaptă să îi poarte. Forma atipică a tocului îi face să fie accesoriul perfect atunci când vrei să scoți o ținută din anonimat. Pentru o astfel de încălțăminte, Adelina a scos din buzunar o sumă destul de măricică de bani.

1027 de euro costă pereche de papuci achiziționată de brunetă. Adelina nu este singura care se poate lăuda cu ei. Și Alexia Eram s-a afișat cu celebrele încălțări, semn că acesta va fi noul trend al verii.

Cât costă perechea de pantofi pentru care Adelina Pestrițu a făcut o obsesie. Nu este singura vedetă care i-a etalat vara aceasta
Instagram, farfetch.com
Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.