Au mai rămas doar câteva zile până la Paște.

Gospodinele fac de zori lista pentru masa din ziua cea mare. Însă, pentru cele care nu au timp să stea în bucătărie, Cătălin Scărlătescu are soluția perfectă. Îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite” a pregătit un meniu de Paște care nu are cum să nu facă cu ochiul pofticioșilor.

Ca în fiecare an, Cătălin Scărlătescu pregătește cele mai bune preparate pentru masa de Paște. Îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite” a pus totul la punct. Așa că tot ce mai rămâne de făcut este ca pofticioșii să plasezi comenzi. Scărlătescu s-a asigurat că împacă toate gusturile, iar în meniul lui de Paște se răgăsesc tradiționalele ouă, cât și dulciuri și pască.

Cătălin pune la dispoziția tuturor salată de bouef cu pui și vită, dar și sarmale și friptură de miel. Cum niciodată nu au dus lipsă de comenzi și anul acesta sigur se va întâmpla la fel. De data asta, juratul de la Antena 1 a pregătit diverse feluri de mâncare care pot fi comandate pe un număr mai mare de persoane.

Cât costă pasca și friptura de miel la restaurantul lui Scărlătescu. Pofticioșii trebuie să bage mâna adânc în buzunar
Social media

Cătălin Scărlătescu a dat lovitura cu afacerea lui

Însă, cei care vor să își răsfețe invitații cu preparate selecte gătite de Cătălin Scărlătescu trebuie să scoată din buzunar mulți bani. De exemplu, pasca de 600 de grame costă 73 de lei. O porție de friptură de curcan costă 90 de lei. Pentru cei mai pretențioși, Scărlătescu a pregătit și salată de creveți care costă 112 lei.

Pentru cei care vor să mănânce tradițional, Cătălin a gătit și sarmale la 70 de lei, dar și drob la 147 de lei. Comenzile sunt disponibile cu mult timp înainte de Paște, pentru că oricine să se pregătească. Cei care sărbătoresc Paștele Catolic au comandat deja de săptămâna trecută. Însă, nici creștinii ortodocși nu se lasă pe ultima sută de metri.