Nu mai este niciun secret faptul că lui Dorian Popa îi place să trăiască pe picior mare.

De când și-a descoperit mai multe pasiuni bănoase, vloggerul nu stă prea mult pe gânduri atunci când își dorește ceva. Și pentru că mereu este atras de lux și opulență, la fel sunt și lucrurile pe care le cumpără.

Dorian Popa este extrem de ambițios, iar atunci când își propune ceva, nu se lasă până nu obține. Cei care îl urmăresc de ani de zile știu foarte bine că aceasta este un mare iubitor de lucruri scumpe și exclusiviste. Însă, ce este de apreciat la el este faptul că nu cumpără lucruri scumpe pentru a epata, ci, pur și simplu se regăsește în ele.

Dorian are o pasiune nebună pentru haine și accesorii scumpe. „Domnul Hâtz” are o garderobă impresionantă și nu este de mirare că abia mai are loc cu toate. Însă, pe lângă asta, se mai adaugă și pasiunea pentru mașini scumpe, dar și pentru parfumuri.

Cât costă parfumul pe care îl folosește Dorian Popa. Nu oricine și l-ar putea permite!
Social media

Dorian Popa nu are deloc gusturile rele

Când vine vorba de astfel de esențe, Dorian Popa nu prea se uită la bani. Vloggerul vrea să miroase bine în permanență, așa că are parfumul tot timpul cu el. O bună vreme, acesta obișnuia să-și cumpere parfumul preferat din România, până când a descoperit că este mult mai ieftin în afară.

Gusturile lui Dorian Popa nu sunt chiar atât de ușor de satisfăcut și spunem asta pentru că acest parfum se găsește foarte greu. Vloggerul l-a căutat peste tot pe unde a fost și abia a reușit să găsească ultima sticlă într-un magazin din afară. Și, pentru că nu este deloc secretos, a împărtășit numele parfumului cu toți.

Acesta a recunoscut că parfumul este unul special, iar mirosul este unul extrem de rar. Astfel, dacă vă bate gândul să-l cumpărați, nu veți regreta. Cel puțin, așa garantează Dorian Popa.

„Este un parfum extrem de greu de găsit. Am întrebat de el și în Veneția și în Germania. A fost ultimul parfum de 200 de ml din stoc. Se numește Ambre Narguile și nu este tocmai scump. Bine, e scump, dar nu în comparație cu cel mic. Costă 370 de euro, dar varianta de 200 de ml. Dacă împarți la 2, îți iese un total de 185 de euro. Nu mi se pare scump. Vorbim de Hermes, un brand de super lux.”