Nu mai este niciun secret faptul că Dorian Popa se pricepe de minune la afaceri.

Artistul și-a găsit mai multe pasiuni și, surprinzător sau nu, toate sunt foarte profitabile. După ce a dat lovitura cu Hâtz Residence, Dorian are de gând să se extindă mai mult ca niciodată.

Lui Dorian Popa îi merg afacerile ca pe toate. Vloggerul muncește zi de zi, iar viața lui este o continuă alergătură. Deși mulți cred că este foarte obositor stilul de viață, se pare că asta îl împlinește cel mai mult pe vlogger, din toate punctele de vedere. Mai ales cel financiar.

În urmă cu mai bine de doi ani, Dorian Popa și-a făcut debutul într-un domeniu total nou, despre care nu știa mai nimic. Timpul a trecut, iar artistul a avut determinarea necesară pentru a se pune la punct cu tot ceea ce înseamnă imobiliare în România. Iar acum, în prezent, bugetul lui s-a rotunjit considerabil datorită acestei pasiuni.

Hâtz Residence se extinde. Unde mai vrea Dorian Popa să construiască un cartier de blocuri
social media

Dorian Popa e de neoprit

Dorian Popa a ridicat de la zero celebrul cartier Hâtz Residence. La început, multă lume a râs de Dorian și de faptul că a ales să ridice o casă în câmp. În timp, s-a adeverit că cine râde la urmă, râde mai bine. Tocmai de aceea, artistul este motivat să își urmeze visul.

„Domnul Hâtz” nu se oprește la un singur cartier sau doar la case. După ce a cercetat mult mai bine piața, Dorian și-a dat seama că și cererea de blocuri și apartamente este una destul de mare. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a pus mâna pe telefon și a început să creioneze planul următor.

Dorian Popa vrea să construiască un cartier în zona Prelungirea Ghencea, din Capitală. Tocmai de aceea, s-a interesat cât costă achiziția unui teren, iar ideea i-a surâs foarte mult.