Iulia Vântur trăiește pe picior mare peste hotare.

Iulia Vântur a fost lovită de săgeată lui Cupidon când nu se aștepta. De câți ani, românca formează un cuplu cu Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood. Cei doi au o relație frumoasă, care se consolidează pe zi ce trece. Momentan, vedeta nu are de gând să se întoarcă și nu este de mirare, având în vedere cât de bine îi merge pe toate planurile.

Iulia Vântur s-a reinventat de când a plecat în India. Vedeta trăiește acolo o frumoasă poveste de dragoste alături de Salman Khan, actorul care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cei doi se înțeleg foarte bine și se completează de minune în tot ceea ce fac. Salman este prezent necondinționat alături de iubita lui și o susține să își urmeze toate pasiunile.

Iulia Vântur, o artistă apreciată în India

Iulia Vântur are planuri mărețe pentru acest an. Vedeta vrea să pună cariera pe primul loc, așa că are deja trecute în agendă primele concerte din 2022. Aceasta va fi însoțită de doi mai artiști importanți din India, iar biletele au fost puse de în vânzare. Conform datelor înscrise pe afiș, prețul acesta variază și putem spune că este un spectacol pentru toate buzunarele.

Cei care vor să o vadă pe Iulia Vântur în carne și oase vor trebui să plătească între 55 și 100 de dolari. Acest tarif este aplicabil spectacolului care va avea pe 12 martie.

Pe lângă asta, Iulia va un concert special unde cei care vor să audă piesele ei live vor trebui să plătească 1500 de dolari. Prețul este unul destul de piperat, dar având în vedere că spectacolul are loc în Los Angeles, este explicabil. Iulia Vântur a fost cea care a postat la ea pe Instagram imagini cu afișele pentru ca fanii să aibă parte de toate detalii de care au nevoie.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.