„El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir.”

De aproximativ zece ani, Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu. Cei doi locuiesc în India, iar relația acestora pare să meargă cât se poate de bine. Însă, înainte de Salman Khan, vedeta a avut o pasiune pentru un alt actor indian. Într-un interviu recent, Iulia Vântur a mărturisit cine a fost prima ei feblețe de la Bollywood.

Se pare că Iulia Vântur a avut o înclinație spre actorii indieni încă din copilărie. Recent, vedeta a mărturisit că încă din adolescență era „îndrăgostită” de un actor indian și nu este vorba despre Salman Khan. Se pare că aceasta îl simpatiza pe Kabir Bedi, protagonistul producției „Sandokan”.

Ulterior, Iulia Vântur a reușit să își transforme visul în realitate. Aceasta l-a cunoscut pe Kabir Bedi și chiar a prestat în fața lui, fapt ce i-a adus o mare împlinire.

„Sunt foarte mulți pe care îi apreciez, însă este unul pe care îl admir de când eram copil. Numele lui este Kabir Bedi, obișnuiam să ne uităm în România la filmul «Sandokan».

El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir. L-am întâlnit și m-am bucurat foarte mult. La un moment dat, când am cântat la un spectacol de premiere, era acolo și mă susținea. Mă simțeam atât de binecuvântată în acel moment, știind că cineva pe care îl apreciez și am o pasiune pentru el încă din copilărie era acolo și mă încuraja, acela a fost un moment special pentru mine”, a declarat Iulia Vântur, pentru presa internațională.

El a fost înaintea lui Salman Khan! Actorul indian pentru care Iulia Vântur are o pasiune de ani de zile. „Era acolo și mă susținea…”
Social media

Iulia Vântur, despre o posibilă căsătorie

În anul 2012, Iulia Vântur s-a desprins de viața din România și și-a urmat iubitul indian la Bollywood. Cei doi au o relație de zece ani de zile, însă până acum nu s-au căsătorit. Deși mulți așteaptă cu nerăbdare evenimentul, se pare că acesta nu va ava loc, sau cel puțin nu prea curând. Se pare că Salman Khan nu este adeptul căsătoriei și nu crede deloc în aceasta.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a declarat Salman Khan.

Pe aceeași lungime de undă pare să fie și Iulia Vântur. Într-un interviu pentru Bollywood Hungman, aceasta a declarat că nu se gândește la nuntă.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a spus Iulia Vântur.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.