Jungla nu este deloc prietenoasă cu concurenții „Survivor”.

Fără doar și poate, „Survivor” este una dintre cele mai grele competiții din România. În fiecare sezon, echipele de „Faimoși” și „Războinici” se aventurează în una dintre cele mai grele competiții din viața lor. De multe ori, fanii celor care pleacă în junglă nu înțeleg ce îi motivează atât de tare. Ei bine, banii.

Concurenții „Survivor” sunt extrem de puternici atunci când spun „da” celei mai grele aventuri din viața lor. Nu este deloc ușor să renunți peste noapte la confortul de acasă și să pleci în junglă. Deși condițiile sunt unele la minimul existenței, se pare că altceva îi motivează pe concurenți. Premiul de 100.000 de euro este țelul tuturor. Însă, există un singur câștigător.

Totuși, înainte de a pleca în junglă și de a-și asuma toate riscurile, concurenții semnează contracte pe care le negociază la sânge. Și da, nu mai este niciun secret faptul că fiecare dintre ei primește bani pentru fiecare săptămână. Așa cum era de așteptat, „Faimoșii” sunt cei mai răsfățați de către producția de la „Survivor”, dar nici „Războinicii” nu o duc rău.

„Survivor” a schimbat bugetele

Carmen Grebenișan este una dintre vedetele care a cerut cea mai mare sumă de bani pentru a pleca în Republica Dominicană. Nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de euro pe săptămână cere vedeta cu sute de mii de urmăritori în online. Imediat după ea în top este Vica Blochina care cere 3.000 de euro. Aceeași sumă o primește și celebru Jorge.

La polul opus al celor mai prost plătiți concurenți de la „Survivor” se află Bianca Patrichi, fosta concurentă de la „Insula iubirii”. Aceasta primește 1.000 de euro pentru fiecare săptămână în care rezistă în junglă. Anul trecut, „Războinicii” primeau câte 1.000 de euro fiecare, iar singurii care își negociau sumele erau nimeni alții decât cei din echipa „Faimoșii”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.