Vezi declarațiile făcute de prezentator!

Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii „Survivor România” de pe vremea când emisiunea era difuzată la postul de televiziune turcesc, Kanal D. De-a lungul sezoanelor, show-ul de televiziune s-a impus de nenumărate ori lider de audiență, dând de pământ cu celelalte emisiuni difuzate pe același tronson orar.

Având în vedere că emisiunea s-a bucurat de popularitate în rândul telespectatorilor, multă lume crede că remunerația prezentatorului este una pe măsură. Ei bine, invitat în cadrul podcast-ului „La Măruță”, Daniel Pavel a vorbit și despre salariul său de la PRO TV.

Daniel Pavel, detalii despre salariul său de la PRO TV

Sursa: social media

Se pare că acesta este foarte mulțumit de salariul pe care îl încasează de pe urma show-ului „Survivor”. Nu o spunem noi, ci însuși amfitrionul acestui show. Daniel Pavel susține că a fost plătit foarte bine de când prezintă această emisiune. De altfel, s-a și așteptat ca salariul său să fie pe măsura rezultatelor înregistrate de „Survivor România”.

„Este un salariu super-satisfăcător…. M-au plătit foarte bine la Survivor, conform așteptărilor, cerințelor, audienței.” a declarat Daniel Pavel în cadrul podcast-ului „La Măruță”

Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la „Survivor”

Daniel Pavel mărturisește că a primit oferta din partea conducerii Kanal D la finele anului 2020. La acea vreme, prezentatorul trebuia să aleagă să prelungească un contract sau să fie prezentatorul acestei emisiuni. Acesta nu a stat foarte mult pe gânduri și a bătut palma cu producătorii emisiunii.

„Mi-au oferit o șansă, am zis că o iau și practic plecarea a fost într-o săptămână. Eu am zis că vreau să schimb… la finalul anului 2020, contractul meu se încheia și aveam, de fapt, o opțiune să prelungesc și cu ei, dar aveam o opțiune și în Viena de alt job. Nu era în zona de media, era o firmă româno-austriacă, era de business. Și mă gândeam cum ar fi fost să pun costumul pe mine…” a declarat în trecut Daniel Pavel

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.