Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu arată tuturor cât de bine le merge căsnicia, mai ales de când a apărut și micuțul Luca Tiago.

Gabriela și Dani Oțil și-au unit destinele în urmă cu aproape un an. Cei doi au organizat un eveniment restrâns, la care au participat doar prietenii apropiați și familia. Totul a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu, iar verighetele au fost unele dintre piesele de rezistență.

Gabriela și Dani sunt mai fericiți ca niciodată. Cuplu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar micuțul Luca Tiago le face zilele mai frumoase. Cei doi demonstrează că rolul de părinți li se potrivește mănușă și se ocupă exemplar de băiețelul lor.

Nici Gabriela și nici Dani nu au renunțat la planul profesional. Deși sunt părinți cu normă întreagă, cei doi încearcă să se împartă între muncă și familie. Momentan, Gabriela este cea care stă mai mult acasă cu cel mic, dar și Dani este un ajutor de nădejde. Prezentatorul profită de orice clipă liberă pentru a o ajuta pe soția lui cu cel mic.

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au gusturi foarte bune

Recent, Gabriela și Dani au organizat petrecerea de un an pentru piciul lor. Așa cum era de așteptat, Luca Tiago le-a dat emoții mari părinților lui în momentul alegerii obiectelor de pe tavă. Și cum în ultima vreme cuplul a fost destul de transparent cu fanii, ieri, Gabriela a decis să le arate tuturor verighetele lor.

Dani Oțil și frumoasa lui soție nu s-au uitat la bani atunci când a venit vorba de alegerea bijuteriilor care îi leagă pentru toată viața. Gabriela și Dani au mers la Kara Diamonds, magazinul pe care îl deține Denisa Nechifor. Cei doi și-au ales pe sprânceană verighetele și au scos din buzunar o sumă frumușică.

Mai exact, soții poartă pe deget verighete de peste 10.000 de lei. Cei doi au căzut de acord destul de repede, iar verighetele se completează de minune. În timp ce a Gabrielei este mult mai subțire și încrustată în diamante, verigheta lui Dani este simplă, dar la fel de valoroasă.

Cât au costat verighetele cuplului Gabriela și Dani Oțil. Cei doi au scos o avere din buzunar
karadiamond.com
Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.