Anisia Gafton a revenit în atenția publicului mai mult ca niciodată. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a prezentat-o celor de acasă într-o altă ipostază față de cea cu care erau obișnuiți, deja. Și pentru că a fost pe placul fanilor, Anisia a decis să fie mult mai sinceră de acum încolo cu ei.

Anisia Gafton nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales pentru iubitorii de comedie și de glume bune. Vedeta este prezentă de ani buni în lumina reflectoarelor, însă, 2022 a fost anul de grație pentru ea. Iubita lui Serghei a bifat unul dintre cele mai râvnite proiecte din lumea media, iar acum culege laudele pentru parcursul ei.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost competiția care a ajutat-o să își depășească cele mai mai frici și să își învingă cel mai mare adversar. Și anume, pe sine. Vedeta a fost încoronată „Regina Junglei” și, în afară de titlu, s-a speculat că ar fi primit și peste 120.000 de euro din partea PRO TV. Actriței nu-i place să vorbească prea mult despre sume, însă, uneori, este necesar.

Anisia Gafton: „Începutul e greu”

Anisia Gafton a recunoscut de fiecare dată că nu este nici economă, dar nici mână spartă. Vedetei îi place să creadă că a găsit un echilibru între ele. Dar, uneori, sunt lucruri cărora nu le poate rezista și ajunge să le cumpere din impuls. Sau, lucruri de care nu are nevoie de ele, dar statutul de persoană publică i le cere.

Spre exemplu, vedeta își amintește și acum când a dat 400 de euro pe o pereche de pantofi. Prețul nu a fost deloc unul pe placul ei, dar a închis ochii și a făcut un sacrificiu. Nu este deloc mândră de asta și a subliniat acest lucru ori de câte ori a avut ocazia. Inclusiv într-un număr de stand up și pe canapeaua emisiunii „Duet”.

„Am investit 400 de euro pe o pereche de pantofi. Îți trebuie și piese mai scumpe în garderobă. A fost pentru prima dată când am încercat.”