Carmen Iohannis a atras toate privirile la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Ce ținută a purtat?

Zilele trecute, liderii de stat au luat parte, alături de soțiile lor, la evenimentul care a precedat Summitul NATO de miercuri. Președintele României, Klaus Iohannis, a mers alături de partenera lui, Carmen Iohannis. Din păcate, Prima Doamnă a țării a făcut o gafă vestimentară de zile mari, iar internauții au taxat-o dur. 

Carmen Iohannis a ales o ținută neinspirată pentru dineul regal de la Madrid

Marți seară, 28 iunie, s-a ținut dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid, oferit de Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia în onoarea tuturor șefilor de stat și de guvern. Președintele României a fost însoțit de soția sa, Carmen, care a fost în centrul atenției. Dacă majoritatea invitaților au purtat ținute închise la culoare, Prima Doamnă a României a avut o rochie spectaculoasă, însă nu a fost pe placul tuturor.

Profesoara de limba engleză a preferat să poarte o rochie de culoare roz, peste genunchi, cu mâneci bufante, confecționate dintr-un tulle alb brodat, asta în condițiile în care majoritatea invitaților au îmbrăcat ținute sobre. Ținuta aleasă nu s-a încadrat deloc în codurile de protocol ale întâlnirilor oficiale.

Mai mult de atât, Carmen Iohannis a încălțat pereche de sandale, gest complet inadecvat, conform bunelor maniere. Se știe că la seratele regale, femeile nu au voie să aibă degetele la vedere.

A primit mesaje răutăcioase din partea internauților

Vestimentația aleasă de soția lui Klaus Iohannis a fost aspru criticată pe rețelele sociale, acolo unde internauții nu au ţinut cont de nimic şi au sancționat apariția Primei Doamne a României.

„De ce s-a îmbrăcat ca Pantera Roz?/ Rochia ar fi bună pentru o tânară frumoasă, dar în nici un caz nu se potriveste pentru o femeie ofilită care nu este ieșită în lumea buna/ Chiar nu înțeleg de ce soțul doamnei nu a venit in pantaloni scurți tricou si adidasi albi. Se potriveau la fix.

Recuperează ea acu’ ce nu au învățat-o părinții ei, când era copil?!/ Pantera Roz cand era nasica, exact asa arată/ A crezut că merge la un concurs de flamenco/ Un spirit tânăr și nonconformist, pe care nu îl înțelegem noi/ Roz e pe optimism, veselie, lumină… Transmite un mesaj subliminal”, au fost o parte dintre comentariile dure primite pe reţelele de socializare.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.