Carmen Iohannis este profesoară de engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Deși are statului de Primă Doamnă, nu și-a lăsat meseria deoparte fiindcă iubește ceea ce face. Recent, a avut loc festivitatea de absolvire a elevilor ei, iar aceasta a strălucit în ținuta aleasă.

Carmen Iohannis a participat la festivitatea de absolvire a elevilor săi și a atras toate privirile în curtea liceului. Soția președintelui este profesoară de aproape 38 de ani și nu își dorește să plece prea curând de la catedră. Aceasta s-a fotografiat alături de tinerii absolvenți de liceu și le-a urat mult succes în noua etapă a vieții lor.

Ziua a fost una plină de emoții, atât pentru elevi, cât și pentru Carmen Iohannis, când o generație termină ciclul liceal. Prima Doamnă a purtat o rochie elegantă, într-o culoare veselă, cum îi este stilul caracteristic.

Tinerii au fost alături de profesoara lor și și-au adresat cuvinte de laudă. Elevii se pregătesc peste unul dintre examenele importante pentru ei și anume Bacalaureatul. Carmen Iohannis a purtat o rochie până la genunchi de culoare verde la care a asortat o pereche de sandale crem fără toc.

,,Gata cu un drum, pregătiți pentru altul! Fiți învingători și optimiști ca până acum! Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!”, a fost mesajul postat de Carmen Iohannis pe rețelele sale de socializare.

Sursa foto: Social media

Ce salariu are Carmen Iohannis ca profesoară

La începutul acestei luni, soția președintelui american, Jill Biden a făcut o vizită oficială în țara noastră. Cele două au un comun meseria de profesoare pe care încă o practică, deși soții lor au devenit lideri. Conform declarației de avere pe care a depus-o președintele Klaus Iohannis anul trecut, soția sa are un venit considerabil.

Carmen Iohannis câștigă anual suma de 44.816 lei din profesia ei. Prin gradația de merit, profesorii primesc 25% majorare de salariu timp de cinci ani. Salariul Primei Doamne este salariul de 3.734 de lei pe lună.