Carmen Grebenișan se mărită! Iubitul ei și-a luat ăn sfârșit inima în dinți și i-a pus întrebarea cea mare. Fără să ezite o clipă, roșcata de la Asia Express a acceptat dintr-o singură suflare.

Relația lui Carmen a fost de multe ori criticată de urmăritorii acesteia. Din informațiile pe care le avem până acum, cel care i-a furat inima este mult mai tânăr decât ea. Alex Militaru, căci acesta este numele său,  este încă în facultate, pregătindu-se pentru profesia de farmacist. Mulți au fost de părere că această diferență de vârstă va fi problematică în legătura lor, iar alții au mers atât de departe încât au afirmat chiar că tânărul îi este inferior roșcatei.

Se pare că iubitul lui Carmen nu a făcut pregătirile pentru marele moment singur. Alături i-a fost Alina Ceușan, care a fost gata să imortalizeze momentul. Se pare că cele două foste concurente la Asia Express au rămas prietene apropiate chiar și după terminarea showului.

Cererea în căsătorie a fost una foarte romantică. Din imaginile pe care Carmen Grebenișan le-a postat pe contul său personal de Instagram, se vede clar că Alex a încercat să facă totul cum trebuie. Cei doi îndrăgostiți se află undeva la înălțime și sunt înconjurați de luminițe. Nu lipsesc însă nici șampania sau florile, semne clare că iubitul lui Carmen este un bărbat extrem de sensibil.

Carmen Grebenișan se pregătește de nuntă! A fost cerută în căsătorie

Cum a fost de față la fericitul eveniment, tot Alina a fost cea și care a ținut să fie printre primii care îi felicită pe cei doi. Aceasta le-a scris următorul mesaj:

„Hai ca am facut niște poze. Felicitări. Suntem atât de fericiți pentru voi. Viața începe, din nou!”.