Carmen Grebenișan l-a înșelat pe fostu ei iubit cu actualul? Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri care i-a lăsat mască pe toți fanii ei. Până acum câteva zile, nimeni nu știa cine este, de fapt, iubitul fostei concurente de la Asia Express. Acum, vedeta oferă infrormații despre relația ei, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Se pare că frumoasa blondină și-a găsit în sfârșit fericirea.

L-a înșelat sau nu pe fostul ei iubit?

Carmen Grebenișan și-a făcut un nou iubit, alături de care se simte cea mai norocoasă femeie din lume. Nu este deloc vorba despre un om din lumea mondenă, ci despre un student în ultimul an. Alături de el, Carmen Grebenișan se simte o femeie împlinită și iubită. Un detaliu însă i-a pus pe gânduri pe admiratorii blondinei. Se pare că fosta concurentă de la Asia Express și actualul ei iubit s-au cunoscut în timp ce ea era cu fostul.

Există totuși o problemă- Carmen Grebenișan l-a înșelat sau nu pe fostul ei iubit? A fost oare acest bărbat motivul rupturii dintre Carmen și fostul ei iubit? Nu se știe încă, dar un lucru a spus sigur nu s-au despărțit din cauza faptului că ea a plecat în Asia. Multă lume a crezut că, de fapt, participarea ei la Asia express a dus la o despărțire între cei doi; de aceea blondina a vrut să clarifice.

„Sunt bine cam din februarie. Nu are nicio legătură Asia Express cu despărțirea. Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine. Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească. Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo. E foarte frumos și lucrurule au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri.”, a spus Carmen Grebenișan în cadrul unei emisiuni.